Hyppää sisältöön

PGA Tour -veteraani laittoi mailan säpäleiksi: Lapa lensi katsojaa päähän

Kevin Stadler oppi kantapään kautta

PGA Tourilla pitkän uran tehnyt Kevin Stadler menetti hermonsa viime viikolla käydyssä Web.com Tourin kilpailussa. Heikko lyönti johti kiukunpurkaukseen, joka johti todelliseen vaaratilanteeseen, jossa vereltä ei vältytty.

PGA Tourilla vuonna 2014 uransa ainoan voiton napannut Kevin Stadler pelaa nykyisin Web.com Touria. Legendaarisen Craig Stadlerin poika oli ilmeisen pettynyt väylän 15 avaukseensa. Par-kolmosen avauksen rautaseiskalla lyönyt Stadler löi kiukuspäissään mailan täydellä voimalla maahan. 

Normaalisti teräsvarsi ei katkea kovin herkästi, mutta tällä kertaa lapa irtosi varren katkettua lähtien kovassa kaaressa kohti pelikaveri Shaun Micheelia ja katsomoa. Maila väisti niukasti entisen PGA:n mestarin, mutta osui epäonnekkaasti yleisössä ollutta henkilöä päähän.

”Siitä on aikapaljon aikaa, että olen nähnyt noin paljon verta”, Micheel kertoi Facebook -päivityksessään. 

Ryhmä ei jatkanut peliään ennen kuin ensiapu oli saapunut paikalle ja sai annettua tarvittavan ensiavun. Mies vietiin sairaalahoitoon, josta hänet kuitenkin kotiutettiin ilman vakavempia vammoja. 

”Jouduimme pelaamaan loppukierroksen melko shokissa tapahtumasarjasta. Tästä varmasti opimme, että mailan heittäminen on erittäin vaarallista hommaa”, Micheel pohdiskeli jo poistetussa Facebook -päivityksessään. 

Kevin Stadler missasi cutin kilpailussa yhdellä lyönnillä. Väylällä 15 hänen korttiinsa merkittiin heikosta avauksesta huolimatta par. Vaikka Stadlerin sanottiin olleen shokissa, teki hän väylillä 16 ja 17 birdiet. 

 

 

Etsi luettavaa