Hyppää sisältöön

PGA Tour – Tuulinen keli suosii eurooppalaisia

Francesco Molinari on pelannut jonkin aikaa Callawayn  Epic Flash -draiverilla.

Tuulinen keli hidasti tulostasoa Wells Fargo Championshipissä.

Aamun myrskyn takia toinen kierros lähti käyntiin myöhässä. Kova tuuli haastoi pelaajat perjantaina ja jopa kilpailun kärkitulos otti takapakkia. 

Hitaan startin takia avauskierroksen kärkinimi Francesco Molinari ehti pelata toista kierrosta vain 11 reikää. Italialainen pysyi johdossa mutta otti kierroksen aikana yhden askeleen taaksepäin päätyen yhteistulokseen -5. Samaa tulosta jakaa kolme muuta pelaajaa. 

Espanjalaiset Jon Rahm (-4) ja Rafa Cabrera Bello (-4) tekivät nousun kärkiviisikkoon perjantain tuloksella 71, -1. PGA Tourille pyrkivä Alex Noren on sijalla T12 tuoksessa -3. 

Cut-rajan +1 paremmalla puolella ovat myös Adam Scott (-2), Phil Mickelson (-1) ja Dustin Johnson (E). 

Vaikka toinen kierros on vielä osalla pelaajista kesken on syytä huomioida, että cut-raja on vain kuusi lyöntiä kilpailun kärkipaikasta. Jokaisella jatkoonpääsijällä on siis yhä hyvä mahdollisuus pelata kilpailun voitosta. 

Molinarin kanssa kärkipaikkaa jakaa kaksi PGA Tourin rookieta, amerikkalainen John Peterson ja irlantilainen Seamus Power. Uusi kisakenttä tasoittaa tilejä ensikertalaisten ja tourin veteraanien välillä. Tavallisesti tourin konkarit ovat pelanneet samoilla kentillä jo vuosia kun useimmat rookiet näkevät areenan ensimmäistä kertaa kisaviikon tiistaina. Kokemus tourin kentistä on selkeä etu, jota ei kuitenkaan nähdä tällä viikolla kun Eagle Point Golf Club isännöi PGA Touria ensimmäistä kertaa. 

Leaderboard

 

 

 

Etsi luettavaa