Hyppää sisältöön

PGA Tour – Tiger pysyy kärjessä, Justin Rose rinnalle

Tiger Woodsin kierros oli jälleen viihdyttävää katsottavaa. Woods pysyi kärjessä suurimman osan päivää vaikka kaikki ei mennyt suunnitelmien mukaan.

Tiger Woods myönsi ettei pallonlyöminen ollut yhtä terävää kuin avauskierroksella. Lähipeli oli kuitenkin loistavaa ja Woods onnistui pelaamaan tuloksen 68 (-2). Yhteistuloksessa -7 Tiger jakaa kärkipaikkaa Justin Rosen kanssa. 

Kooste Tigerin kierroksesta:

Kukaan ei päässyt helpolla perjantain kierroksella. Kovat ja nopeat griinit, sekä paksu raffi vaativat tarkkaa pallonlyömistä. Griinit oli missattava oikealle puolelle, jotta par pelastukseen oli mitään mahdollisuutta. Chipeissä ja bunkkerilyönneissä tarvittiin todella pehmeää tuntumaa. 

Tilastoissa Rose saattaa saada pienen edun pallonlyömisessä mutta Woods on selvästi parempi griineillä ja niiden ympärillä. 

Kolmatta sijaa pitää Rory McIlroy, joka on tehnyt kilpailussa eniten birdejä (12). Bogeja on kuitenkin lipsunut korttiin melkoisesti lähipelin ja puttaamisen takia. 

Justin Thomas ja Jon Rahm jakavat neljättä sijaa tuloksessa -4. 

Justin Rose on parhaiten kiinni FedEx Cup voitossa. Tällä tuloslistalla hänelle riittää sijoitus kolmen parhaan joukkoon. Tiger voi myös voittaa FedEx Cupin, mikäli hän voittaa Tour Championshipin ja Rose jää kärkiviisikon ulkopuolelle. Listaykkönen Bryson DeChambeau (+6) on kilpailussa toiseksi viimeisenä, eikä tällä hetkellä vaikuta kärkimiesten voittomahdollisuuksiin. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa