Hyppää sisältöön

PGA Tour – Tarkkuus vastaan pituus viikonlopun kärkitaistelussa

PGA Tourilla Meksikossa vastakkain asettuu kaksi täysin erilaista pelaajaa.

Matt Kuchar johtaa kilpailua kahden kierroksen jälkeen tuloksessa -14. Hän on missannut väylän kilpailun aikana vain kolmesti ja keräsi perjantaina 15 griiniosumaa. Varma pallonlyöminen on pitänyt virheet vähissä ja kahdelle kierrokselle lipsahti vain yksi bogey. 

Kuchar yrittää voittaa ensimmäistä kertaa neljään vuoteen. Viime kaudella tilastoja vaivasi kehno draivaaminen. Tämä ongelma näyttää saaneen ratkaisun tällä viikolla ja paketti on taas kasassa voittotaisteluun.

Lähimmäksi haastajaksi perjantaina nousi tourin nouseva tähti Cameron Champ. Järkyttävistä lyöntipituuksista huomiota saanut 23-vuotias amerikkalainen voitti ensimmäistä kertaa kaksi viikkoa sitten ja pelin taso on pysynyt korkeana. Avauskierroksilla Champ on draivitilaston ykkönen 330 jaardin keskiarvolla, johon on laskettu kaksi draivia molemmilta kierroksilta. Champ on lyönyt draivinsa 40 jaardia pidemmälle kuin Matt Kuchar. 

Champin pituuden tuoma etu näkyy pääasiassa vain par vitosilla. Kapealla El Camaleonin kentällä väyläosumiin tarvitaan usein tarkkoja sijoituksia väyläpuilla ja pitkillä raudoilla. 

Viikonlopusta on tulossa mielenkiintoinen kun lauantain kärkiryhmässä nähdään tarkka kokenut veteraani ja tourin tuoren tähti. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa