Hyppää sisältöön

PGA Tour – Tähtipelaajien kärkitaistelua ja tiukka kamppailu viimeisestä Ryder Cup paikasta

Amerikan joukkueen viimeinen valinta oli selkeästi menossa Tony Finaulle. Nyt kilpailua kuitenkin johtaa Xander Schauffele, joka voi voitolla pelata tiensä joukkueeseen.

Xander on pelannut kilpailun johtoon tuloksilla 63-64 (-13). Kauden tilastoissa hän on ollut hieman Finauta heikompi mutta voitto voi hyvin tarkoittaa matkaa kisakoneeseen. Tony Finau (-8) on pitänyt oman nimensä tuloslistalla ja viikonlopun pelit voivat ratkaista valinnan. Jim Furykin päätös tulee olemaan erittäin vaikea. 

Toista sijaa pitää Justin Rose (-11), joka voi voitolla nousta maailmanlistan kärkeen. Tuloksesta -10 löytyvät Rickie Fowler, Alex Noren ja Hideki Matsuyama

Kilpailua avauskierroksen jälkeen johtaneet Tiger Woods ja Rory McIlroy jäivät telineisiin perjantaina. Tigerin torstain puttitilastot olivat kauden parhaimpia, perjantaina ne olivat kauden toiseksi heikoimmat. Woods myönsi, että kierrostulos olisi hyvin voinut olla kuusi tai seitsemän alle parin. Hän ei mielestään putannut sen huonommin mutta pallo ei vain suostunut putoamaan reikään.  Bogit väylille 17 ja 18 pudottivat päivän pariin ja jättivät Tigerin tulokseen -8. 

Rory McIlroyn perjantai (69, -1) oli hyvin vastaava. Strokes Gained: Putting tilastossa hän ja Tiger puttasivat noin kuusi lyöntiä huonommin toisella kierroksella. Roryn (-9) draivaaminen on ollut mahtavaa ja vain Finau on lyönyt avauksia pidemmälle tai paremmin. Iskuetäisyys kärkeen on yhä olemassa ja viikonlopusta tulee erittäin mielenkiintoinen.

Kärkikymmenikköön mahtuvat myös Jason Day ja Justin Thomas tuloksessa -9. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa