Hyppää sisältöön

PGA Tour – Täydellinen lyöntinäytös avauskierroksella

Charles Howell III on pelannut PGA Tourilla jo 18-kautta. Uran paras lyöntinäytös tuli torstain avauskierroksella RSM Classicissa.

Charles osui kierroksen aikana jokaiseen väylään ja jokaiseen griiniin. Hän iski myös kaksi par vitosta kahdella päälle. Tämä tarkoittaa sitä, että Howell selvitti kentän tiiltä griineille 34 lyönnillä. Kierrokselle tuli 30 puttia ja yhteistulos oli 64 (-8). 

Tulos oikeuttaa kahden lyönnin johtoon kilpailussa, jossa käytetään kahta eri kisakenttää. Sea Island resortin Plantation Course tarjosi torstaina parempia tuloksia. Puiden reunustama kenttä oli suojaisampi päivän sateisessa ja tuulisessa kelissä. Sea Side Coursella tulokset olivat pääasiassa yli parin. Kilpailun kolmenkymmenen parhaan joukosta vain neljä pelasi Sea Side Coursen torstaina. 

Kilpailun isäntä Davis Love III aloitti kilpailun loistavasti tuloksella 67 (-5) ja jakaa neljättä sijaa. Miehen pelikaverina oli draivikuningas Cameron Champ, joka aloitti kilpailun tuloksella 68 (-4). 

Perjantaiksi on luvassa jälleen tuulista ja kylmää keliä. On mielenkiintoista nähdä kuinka tuloslistan kärkipelaajat selvittävät vaikeamman Sea Side kentän. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa