Hyppää sisältöön

PGA Tour – Stewart Cink jatkoi hyvää peliä perjantaina

Stewart Cink on voittanut viimeksi kaudella 2009 ja välillä mies näytti kadonneen täysin golfmaailmasta.

2000-luvulla tourin kestomenestyjänä tunnettu Stewart Cink on löytänyt pelinsä jälleen. Perjantain kierroksen jälkeen Cink kertoi pelin kadonneen jo kaudella 2009 vaikka silloin irtosi uran viimeisin voitto Open Championshipistä. Viimeiset pari vuotta Stewartin vaimo on taistellut syöpää vastaan mutta tällä kaudella tervehtyminen on vihdoin alkanut. Sairaudesta selviäminen on antanut elämäniloa koko perheelle ja se näkyy Cinkin pelissä. 

Hän on draivannut loistavasti ja on Strokes Gained: Off the Tee tilaston seitsemäs. Yhteistuloksessa -8 Cink on lyönnin kärkipaikasta (-9), jota jakaa kolme pelaajaa Charl Schwartzel, Sebastian Munoz ja Chez Reavie. 

Ajoittain putterin kanssa tuskaileva Schwatzel on ollut liekeissä griineillä. Hän johtaa Strokes Gained: Putting tilastoa ja kahdella avauskierroksella Charl on kerännyt putterilla lähes kuuden lyönnin edun kilpailun keskiarvoon nähden. 

Perjantaina Adam Scott (-5) ja Phil Mickelson (-4) tekivät hyvät nousut kohti kärkeä. Scott pelasi päivän parhaan tuloksen 64, -6, jonka Mickelson olisi päihittänyt mikäli hän ei olisi lopettanut kierrostaan tuplabogiin. 

Leaderboard

Kesäkuun ajan jokainen voi olla gogolfari. Jäsenedut käytettävissä 30.6 asti. Kokeile esimerkiksi Kytäjän Guide Guide-tarjousta: Kytäjä Golf green fee kahdelle sisältäen auton 89 €

Etsi luettavaa