Hyppää sisältöön

PGA Tour – Snedeker joutui pelaamaan voitosta sunnuntaina

Brant Snedeker aloitti viikon tuloksella 59. Hän joutui silti taistelemaan voitosta kynsin hampain sunnuntaina.

Webb Simpson ja C.T. Pan nousivat todellisiksi haastajiksi sunnuntaina. Molemmat jakoivat kärkipaikkaa pelatessaan viimeistä väylää. Kumpikin sortui yllättäen samaan virheeseen avauslyönnin karatessa oikealle. Brant Snedeker pääsi lopettamaan kierroksen tyylillä ja nauttimaan olostaan viimeisellä griinillä.

Tuloksella -21 voittomarginaali oli kolme lyöntiä. Kierroksen jälkeen Snedeker kertoi, että avauskierroksen tuomat odotukset toivat lisää paineita peliin ja hän oli ylpeä suorituksestaan. Voitto maistui erityisen makealle, sillä perhe ja oli mukana tällä viikolla ja lapsetkin ovat riittävän vanhoja muistamaan tämän voiton. 

Snedeker voitti Wyndham Championshipin myös kaudella 2007 eli päivälleen yksitoista vuotta sitten. Voittoja on nyt yhdeksän PGA Tourilla. Sunnuntain kierroksella kaikki osa-alueet toimivat varmasti. Viikon suurin vahvuus oli rautapeli, jolla hän keräsi kahdeksan lyöntiä Strokes Gained tilastoissa.

Sergio Garcian kausi PGA Tourilla jäi lyhyeksi. Garcia olisi tarvinnut sijoituksen kymmenen parhaan joukkoon mutta viimeisen päivän tulos 70 (par) pudotti espanjalaisen sijalle T24. Tämä ei riittänyt nostamaan Sergiota 125 joukkoon FedEx Cupin pisteissä ja mies jää ulos playoffeista ensimmäistä kertaa. Epäonnistuminen voi myös vaikuttaa miehen Ryder Cup joukkuepaikkaan.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa