Hyppää sisältöön

PGA Tour – Quicken Loans National ratkesi uusinnassa

Kisakenttä TPC Potomac oli PGA Tour kauden toiseksi haastavin.

Rickie Fowler oli päivän nimi tekemällä kierrokselleen huikeat yhdeksän birdiä. Tuplabogi neljälletoista jätti Fowlerin (-5) kahden lyönnin päähän kärjestä. 

Kyle Stanley ja Charles Howell III lähtivät uusintaan kilpailun voitosta yhteistuloksessa -7. Molemmat pelasivat viimeisellä kierroksella samassa ryhmässä tuloksen 66. Kilpailu ratkesi ensimmäisellä uusintareiällä Howellin bogiin.

Stanley kertoi draiverin olleen sunnuntaina ratkaiseva ase, sillä haastavalla kentällä lähestymisiä pystyi kontrolloimaan vain väyliltä. Viimeisellä kierroksella hän osui 12 väylään ja 15 griiniin. Kyle oli myös pallonlyömistä kuvaavan Strokes Gained Tee-to-Green tilaston ykkönen. 

Voitto oli Stanleyn toinen PGA Tourilla ja pokaalin lisäksi hän ansaitsi kilpailusta paikan Open Championshipiin. Paikka Openiin ansaitsivat myös Charles Howell III, skotlantilainen Martin Laird ja korealainen Sung Kang

Kilpailua kolme kierrosta johtanut ruotsin David Lingmerth putosi kärkisijalta viidenneksi viimeisen kierroksen tuloksella 73 (+3). 

Leaderboard

Etsi luettavaa