Hyppää sisältöön

PGA Tour – Peter Uihlein kärkeen kuumalla rautapelillä

Tuloksen 63 sattuessa pelin täytyy toimia kaikilla osa-alueilla, rautapeli on kuitenkin huipputulosten avain.

Strokes Gained tilastoissa Peter Uihlein keräsi päivän aikana 7,328 lyöntiä. Kuten tavallisesti, potista suurin siivu meni rautapelille 2,939 lyöntiä. Putteri otti 2,408 lyöntiä ja loput kaksi lyöntiä meni draiverille ja lähipelille. 

Uihlein pelaa jo kauden neljättä kilpailua PGA Tourilla. Ura alkoi Euroopassa, jossa Peter onnistui pieneen voittoon Madeiralla (2013) pelatussa kilpailussa. Viime kausi oli ensimmäinen PGA Tourilla ja tasaiset esitykset auttoivat nousemaan majoreihin ja maailmanlistalla hetkellisesti 50 parhaan joukkoon. 

Ensimmäinen voitto PGA Tourilla näyttää olevan matkan varrella. Uihleinin avauskierros -8 vie hänet lyönnin johtoon. Peter kertoi tuloksen syntyneen paremman keskittymisen avulla. Olo kentällä ja sen ulkopuolella oli jäänyt hieman veltoksi ja uutta virtaa haettiin kovan harjoittelun avulla.

”Päivässä on 24 tuntia, yritin käyttää ne niin hyvin kuin mahdollista”, Uihlein kertoi kierroksen jälkeen. ”Ja kuten sanoin aikaisemmin henkisestä asenteesta, minun oli säädettävä sitä hieman, päästäkseni takaisin paljon terävämpään tilaan”. 

Las Vegasissa mielenkiintoisia haastajia ovat Jordan Speith ja Bryson DeChambeau tuloksessa -5. Rickie Fowler on kolme alle parin ja viime viikon voittaja Cameron Champ tuloksessa -2. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa