Hyppää sisältöön

PGA Tour – Mielenkiintoisia pelaajia kärkitaistelussa

Birdie, birdie lopetus nosti Patrick Reedin Wells Fargo Championshipin kärkeen.

Tulostaso pysyi edelleen hyvin maltillisena Pohjois-Carolinassa. Patrick Reedin (-8) tulos 67 oli päivän paras. Yhteistulos oikeuttaa lyönnin johtoon kun toista sijaa tuloksessa -7 pitävät Alex Noren ja Jon Rahm

Tuulisissa olosuhteissa Reedin loistava lähipeli on auttanut pitämään bogit minimissä. Viikon up and down prosentti on 84%. Reed mainitsi etenkin putteri olleen hyvässä vireessä tällä viikolla. Hän myönsi, että viime aikoina hän on analysoinut puttien linjoja turhan tarkasti. Parempi tuntuma on löytynyt luottamalla siihen, mitä silmät näkevät ensin ja puttaamalla enemmän aistien kuin viivottimen mukaan. 

Kärkiryhmässä haastajaksi nousee nuori espanjalainen Jon Rahm, joka otti ensimmäisen PGA Tour voiton keväällä Kaliforniassa. Espanjalaisen pelin perusta on loistava draivaaminen. Hän on PGA Tourin Strokes Gained: Driving tilaston kolmas, mikä lupaa loistavaa uraa. Rahm on sijoittunut neljästi viiden parhaan joukkoon viimeisessä seitsemässä kilpailussaan. 

Neljän lyönnin sisällä kärjestä on kahdeksantoista pelaajaa. Phil Mickelson ja Dustin Johnson onnistuivat molemmat lauantaina ja ovat tuloksessa -4. 

Leaderboard

Etsi luettavaa