Hyppää sisältöön

PGA Tour – Mielenkiintoisia pelaajia kärkisijoilla

Kolumbialainen Sebastian Munoz jatkaa kärjessä loistavalla puttaamisella. Davis Love III putteri kylmeni perjantaina mutta hän pysyi silti kärkiviisikossa.

Sebastian Munoz jatkoi avauskierroksen huipputulosta (61) pelaamalla perjantaina tuloksen 67 (-3). Strokes Gained tilastoissa hän on voittanut griineillä huimat 7,16 lyöntiä kilpailun keskiarvoon nähden. Pelin muilta osa-alueilta hän on haalinut 4,79 lyöntiä lisää ja johtaa kilpailua kolmella lyönnillä tuloksella -12. 

Ensimmäistä kautta PGA Tourilla pelaavan kolumbialaisen paras sijoitus on T27 ja hän on FedEx Cup pisteissä vasta sijalla 198. Perjantain tulos oli vakuuttava kärkipaikalta mutta nuorukaisen draivaaminen antoi pientä huolenaihetta. Sebastian osui vain viiteen väylään toisella kierroksella kun avauspäivänä väyläosumia oli yksitoista. 

Jos draivaaminen pysyy kontrollissa viikonloppuna voidaan Munozilta odottaa voittoa. Kahdella avauskierroksella hän on upottanut putteja yhteensä 82 metri edestä. 

Davis Love III aloitti kilpailun tuloksella 63, -7. Hän onnistui rikkomaan parin (69, -1) myös perjantaina vaikka putteri pääsi jäähtymään. Kolme kolmeputtista rokottivat veteraanin tulosta ja jättivät neljän lyönnin päähän kärjestä sijalle T4. 

Kilpailun toista sijaa (-9) jakavat Ben Martin ja Hudson Swafford

Phil Mickelson kertoi puttaamisen olleen kauden heikointa mutta hän selvitti silti cutin tuloksessa -1. 

Leaderboard

Etsi luettavaa