Hyppää sisältöön

PGA Tour – Lauantaina kärkipaikka vaihtui nopeasti

Memorial Tournamentin kärkisijoilla ollaan nähty reilusti dramatiikkaa.

Lauantaina Jason Dufnerin viiden lyönnin etumatka kääntyi neljän lyönnin takaa-ajoksi. Virheetöntä peliä osoittanu Jason sortui kolmannella kierroksella tulokseen 77, +5. Strokes Gained tilastossa hän hävisi lyöntejä pelin jokaisella osa-alueella. Pahiten tuli takkiin griineillä kun Dufner menetti lähes viisi lyöntiä pelkällä putterilla. 

Kilpailun kärkeen ja kolmen lyönnin johtoon pelasi ensimmäistä voittoa hakeva Daniel Summerhays (-14). Toisena on Matt Kuchar (-10) ja kolmatta sijaa (-9) jakavat Bubba Watson, Jason Dufner ja Justin Thomas

Kentän haasteet eivät anna tilaa rentoutua kärkipaikalla. Muirfiel Village tarjoaa birdejä mutta mitään ei saada ilmaiseksi. Kilpailua johtava Summerhays on noussut kärkeen loistavan rautapelin avulla. Jos lähestymiset ovat varmoja myös sunnuntaina on voittoon hyvä mahdollisuus.

Jos kärkipaikka ei pysy vakaana nousee peliin lisää mielenkiintoisia voittajaehdokkaita. Rickie Fowler on tuloksessa -8. Jordan Spieth ja viime viikon voittaja Kevin Kisner ovat -7. 

Leaderboard

 

Etsi luettavaa