Hyppää sisältöön

PGA Tour – Korean Sung Kang isoon johtoon 65-63

Sung Kang jatkoi torstain hyvää virettä pelaamalla perjantaina tuloksen 63.

Korealainen on kuusitoista alle parin vain kahden pelatun kierroksen jälkeen. Hän on tehnyt 36 reikään viisitoista birdiä ja eaglen.

Kang johtaa kilpailua kuudella lyönnillä ja on osoittanut huikeaa ylivoimaa myös tilastollisesti. Avauskierroksilla hän on ollut kilpailun toiseksi tarkin rautapelaaja ja ylivoimaisesti paras puttaaja. Perjantaina griineillä mitattu Strokes Gained lukema oli huikea 6,888 lyöntiä. Tilastosta saat hyvän kuvan siitä, että yhden täyden lyönnin voittamiseen pelaajan on PGA Tourilla upotettava kymmenen metrin putti. Kangin Strokes Gained lyöntimäärä vastaa siis lähes seitsemää kymmenen metrin upotusta!

Kilpailun toista sijaa pitävät Hudson Swafford ja Russell Henley (-10). Avauskierroksen kärkinimi Rickie Fowler (-9) on neljäntenä. Fowlerin kierros sai perjantaina kehnon lopun kun hän teki tuplabogin viidelletoista ja bogin kuudelletoista. 

Sung Kang pelaa toista kauttaan PGA Tourilla ja hakee ensimmäistä voittoaan pääkiertueilla. Hän voitti kahdesti Korean Tourilla kaudella 2013. 

Leaderboard

 

 

Etsi luettavaa