Hyppää sisältöön

PGA Tour – Konkarit Stewart Cink ja Ben Crane kärjessä

Stewart Cink nousi jälleen jakamaan johtopaikkaa tasaisella pelillä 66-68-69, (-9).

Kärkiryhmän Schwartzel, Reavie ja Munoz pelasivat kaikki yli parin lauantaina. Kärkipaikka nousivat jakamaan Rafa Cabrera-Bello, Stewart Cink ja Ben Crane tuloksessa -9. 

Sunnuntaille on odotettavissa dramaattinen päätös sillä koko kärkikymmenikkö on kolmen lyönnin sisällä johtopaikasta. Neljän lyönnin säteelle mahtuu 21 pelaajaa. 

Memphisissä sijaitseva TPC Southwind on ollut loistava kisakenttä. Crane ja Cink rankkasivat kentän tourin viiden parhaan joukkoon. Hyvä peli tarjoaa birdiepaikkoja kun taas virheet rankaisevat nopeasti bogeilla. Cink oli ottaa sunnuntaille jo isomman johdon mutta sortui kolmeen bogiin kolmannen kierroksen takaysillä. Tilastollisesti hän on edelleen hyvä voittajasuosikki tasaisella suorituksella pelin kaikilla osa-alueilla. Cabrera-Bello on putannut loistavasti kun taas Ben Crane on tehnyt koko kilpailussa vain kaksi bogia. 

Espanjalainen Bello kertoi kentän tuntuneen täysin erilaiselta lauantaina, sillä kahdella avauskierroksella kenttä oli sateiden pehmentämä. Väylät ja griinit alkoivat kuivua kolmannella kierroksella tuoden peliin uusia haasteita. TPC Southwind on vaativa avauslyönneissa ja tämä osa-alue tulee nousemaan yhä tärkeämmäks jos griinit kovenevat. Silloin lähestymisiin on saatava spinniä, mikä onnistuu parhaiten väylältä. 

Kilpailun järjestäjillä on tarkoitus antaa pelaajille hyvä testi ennen U.S. Openia. Kovat griinit kuuluvat varmasti tähän tavoitteeseen päätöskierroksella. 

Leaderboard

Kesäkuun ajan jokainen voi olla gogolfari. Jäsenedut käytettävissä 30.6 asti. Kokeile esimerkiksi Kytäjän Guide Guide-tarjousta: Kytäjä Golf green fee kahdelle sisältäen auton 89 €

Etsi luettavaa