Hyppää sisältöön

PGA Tour – Kauden komeetta Cameron Champ jälleen kärkitaistelussa

Cameron Champ (-11) onnistui ottamaan kärkeä kiinni perjantain tuloksella 63 (-7). Ero kuitenkin kaventui vain lyönnillä.

Kilpailua johtava Charles Howell III (-14) on avannut viikon tuloksilla 64-64. Howell on pelannut lähes virheetöntä golfia. Lyöminen on ollut tilastoissa upeaa, hän ei ole tehnyt ainuttakaan bogia ja missannut griinin ja väylän vain kahdesti. 

Cameron Champ tulee antamaan kovan haasteen viikonloppuna. Hän on viikon puttitilastojen ykkönen ja kenttä on entuudestaan tuttu college kilpailuista. Champin pituus on näkynyt taas par vitosilla. Kilpailun kuusi par vitosta ovat menneet viisi alle parin. 

Viikonloppuna pelattava Sea Side kenttää asettaa kuitenkin tarkkuuden tärkeysjärjestyksessä ykköseksi. Champilla draiveri jää varmasti bägiin useimmilla väylillä ja avauslyönteihin tarjotaan pitkää rautaa. Tämä tasoittaa peliä pituuden suhteen.

Kilpailun toista sijaa jakaa myös Jason Gore (-11), jonka ura sahasi Web.com Tourin ja PGA Tourin välillä 20-vuotta. Menetettyään korttinsa PGA Tourille 2016 Gore on hakeutunut myös muihin töihin. Viime kuukaudet hän on toiminut vakuutusmyyjänä vaimonsa kanssa. Paikka RSM Classiciin aukesi yllättäen ja Gore on innoissaan pelaamassa viikonlopun kierroksia. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa