Hyppää sisältöön

PGA Tour – Kärkinimi Munoz säilyttää hauskan rutiinin

Sebastian Munoz johtaa PGA Tour kilpailua ensimmäistä kertaa urallaan. Avauskierroksen (61) jälkeen hän on pitänyt puhelimen kiinni ja vetäytyy kierroksen jälkeen hotellihuoneeseen.

Munoz tiesi, että uran parhaan avauskierroksen jälkeen puhelin tulisi varmasti soimaan onnentoivotuksista. Säilyttääkseen keskittymisensä hän päätti sulkeutua sosiaalisesta mediasta ja säilyttääkseen keskittymisensä hän sulki puhelimen. Luuri on nyt ollut kiinni kolme päivää. 

Kierroksen jälkeen kolumbialainen vetäytyy huoneeseensa ja katsoo valitsemansa 80-luvun klassikkoelokuvan. Sama rutiini on riittänyt säilyttämään kärkipaikan kolme kierrosta, eikä hän aio muuttaa mitään sunnuntaille. 

Kolmen kierroksen jälkeen (61-67-68) Sebastian johtaa kilpailua kahdella lyönnillä yhteistuloksessa -14. Lauantaina takaa-ajajat pääsivät hiipimään lähemmäksi ja neljän lyönnin sisällä vaanii kuusi uhkaajaa. Heidän joukossaan Davis Love III (-10). 

Munoz on pysynyt kärjessä huikean puttaamisen ansiosta. Strokes Gained: Putting tilastossa hän on voittanut 9,18 lyöntiä griineillä kilpailun keskiarvoon verrattuna. Pallonlyöminen on pysynyt kurissa mutta loisti ainoastaan avauskierroksella. 

Kärkipaikalta Munoz saa hyvän mahdollisuuden voittoon jos hän pystyy pitämään avauslyönnit kontrollissa sunnuntaina. Toisella ja kolmannella kierroksella hän on osunut vain 39% väylistä. 

Leaderboard

Etsi luettavaa