Hyppää sisältöön

PGA Tour – Kärkiryhmässä vakuutuskauppias, tour-jyrä ja tuorein lupaus

Jason Gore

Charles Howell III, Cameron Champ ja Jason Gore säilyttivät kaikki paikkansa kärkiryhmässä lauantain päätteeksi.

Charles Howell III (-16) onnistui pitämään kärkipaikan sunnuntaihin lähdettäessä. Ero kakkossijaan on kuitenkin vain yksi lyönti ja takana vaanii kaksi mielenkiintoista haastajaa. Howell on kertonut avoimesti uran ongelmista sunnuntain voittotaisteluissa. 18-vuotta kestäneelle uralle on tullut vain kaksi voittoa mutta seitsemäntoista kakkostilaa. Hän on johtanut PGA Tourilla 54-reiän jälkeen viisi kertaa mutta ei ole onnistunut näissä tilanteissa kertaakaan. 

Charles Howell III: ”Kun tilanne on näin tiukka on vain pelattava aggressiivisesti. Ei tässä ole mitään suojeltavaa. Huomenna tarvitaan 4, 5 tai 6 alle parin.”

Alkukaudesta hän kertoo vaihtaneensa pelityyliä liikaa finaalikierroksilla: ”On luotettava omaan peliin ja vain toistettava hyviä suorituksia.”

Jason Gore (-15) jättäytyi tour elämästä kaudella 2018 sai yllättäen paikan RSM Classiciin. Kesän hän on tehnyt hommia vakuutuskauppiaana yhdessä vaimonsa kanssa. Työnkuvaan kuitenkin kuului melko paljon golfia asiakkaiden kanssa. 

Cameron Champistä on tulossa PGA Tourin kestomenestyjä. Hän on pelannut vasta neljä kilpailua PGA Tourin jäsenenä mutta voi hyvinkin ottaa uran toisen voiton sunnuntaina.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa