Hyppää sisältöön

PGA Tour – Justin Rose voittoon kovan haasteen päätteeksi

Justin Rose sai pelata tosissaan sunnuntain päätöskierroksella. Viimeisessä ryhmässä Brooks Koepka heitti hyvän haasteen pelaamalla tuloksen 63.

Koepkan kiri oli vahva mutta Rosen vastaus oli yhtä vakuuttava. Englantilainen pelasi etuysin viisi alle tulokseen 30 ja päätti kilpailun tuloksella 64, -6. Viikon yhteistulos 66-64-66-64, -20 riitti voittoon kolmen lyönnin erolla. Koepka jäi yksin toiseksi tulokseen -17.

Kilpailussa nähtiin reilusti upeita kierroksia mutta vain Rose onnistui loistamaan jokaisena pelipäivänä. Neljännelle sijalle jäänyt Kevin Na (-14) pelasi tuloksen 62 torstaina ja 61 sunnuntaina mutta epäonnistunut toinen kierros jätti hänet liian kauaksi kärjestä ennen viikonloppua. 

Rosen hyvä pallonlyöminen piti tulostason tasaisena. Hän oli kuudenneksi paras väyläosumissa 66% tarkkuudella ja ykkönen griiniosumaprosentissa 79%. Rose johti myös Strokes Gained: Tee-to-green tilastoa. Putteri oli parhaimmillaan vasta viimeisellä kierroksella ja nosti Rosen kilpailun Strokes Gained: Putting tilastossa sijalle 21.

Justin näyttää löytäneen sopivan puttityylin claw otteellaan ja on käyttänyt samaa tekniikkaa jo reilun vuoden ajan. Hän on onnistunut neljään voittoon viimeisen seitsemän kuukauden aikana ja noussut maailmanlistalla kolmanneksi. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa