Hyppää sisältöön

PGA Tour – Jonas Bilxt ja Cameron Smith maanantain uusinnan voittajat

Zurich Classic of New Orleans parikilpailun voitto ratkaistiin maanantaille venyneessä uusinnassa.

Kaksi joukkuetta pääty tasatulokseen -27 neljän kilpailukierroksen päätteeksi. Kevin Kisner ja Scott Brown onnistuivat ottamaan kärkiryhmän kiinni sunnuntain hurjalla tuloksella -12, 60. 

Pimeyden takia kilpailun ratkaisu siirtyi maanantaille. Pelimuoto oli sama kuin sunnuntaina eli bestball ja väylinä 18, 18, 9, 18. Ratkaisua saatiin odottaa neljä reikää kun voittoputti toisensa jälkeen lipui ohitse. Viimein australialainen Cameron Smith täräytti wedge lähestymisen alle metriin reiästä ja onnistui ratkaisemaan kilpailun lyhellä birdieputilla. 

Voitosta molemmat pelaajat ansaitsivat 1,02 miljoonaa dollaria ja 400 FedExCup pistettä. 23-vuotias Cameron Smith ansaitsi ensimmäistä kertaa paikan toukokuun PLAYERS Championshipiin. 33-vuotias ruotsalainen Jonas Blixt on nyt voittanut PGA Tourilla kolme kertaa. 

Zurich Classic oli ensimmäinen parikilpailu PGA Tourilla sitten 1981. Parikilpailuja pelattiin vakituisesti varsinkin 40- ja 50-luvuilla. Viime viikon perusteella pelimuoto on tullut jäädäkseen. 

Leaderboard

Etsi luettavaa