Hyppää sisältöön

PGA Tour – Gary Woodland villin viikon voittajaksi

Kilpailun kärkiryhmissä nähtiin enemmän epäonnistumisia kuin onnistumisia. Gary Woodland nousi voittajaksi kärjen takaa.

Gary Woodland pelasi sunnuntain parhaan kierroksen 64, -7. Hän nousi voittoon kahdeksannelta sijalta kärkipelaajien sortuessa virheisiin. Ensimmäisellä uusintareiällä hän kaatoi Chez Reavien varmalla parilla. 

Nuoret tähdet Fowler, DeChambeau, Berger ja Rahm epäonnistuivat sunnuntaina. Fowler ja Rahm pelasivat takaysin yli parin tehden molemmat kolme bogia mieheen. 

Gary Woodland pystyi luottamaan hyvään pallonlyömiseen sunnuntain päätösväylillä. Strokes Gained tilastoissa Woodland oli lyömisessä kilpailun toiseksi paras ja griineillä sijalla 16. Pitkälle lyöjälle tämä kombinaatio tuotti hurjan määrä birdejä. Viikolle upposi 26 birdiä ja eagle, mikä oli enemmän kuin kellään muulla. 

Waste Management Phoenix Open jatkoi kasvuaan vuonna 2018. Kilpailun katsojamäärät rikkoivat ennätyslukemat jokaisena päivänä. Lippuja myytiin yhteensä 719 179 kappaletta. Pelkän lauantain aikana kentällä vieraili yli 200 000 ihmistä. 

Tulospalvelu 

 

Etsi luettavaa