Hyppää sisältöön

PGA Tour – Fowler VS Thomas viikonloppuna

Rickie Fowler lopetti perjantain kierroksen neljään peräkkäiseen birdieen ja otti kärkipaikan yhden lyönnin erolla.

Fowler ja Justin Thomas jakoivat kärkipaikkaa avauskierroksen jälkeen tuloksessa -7. Perjantaina Thomas (-12) ehti kärkeen ensimmäisenä mutta Fowlerin (-13) loppukiri riitti ohitukseen. 

Waste Management Phoenix Open on Rickie Fowlerin vakituisessa kalenterissa. Hän on sijoittunut kilpailussa kaksi kertaa toiseksi ja varmasti haluaa ottaa voiton jättiyleisön edessä. Loppukierroksen birdiet olivat ansaittuja. Rickie löi palloa loistavasti koko päivän mutta ei heti saanut puttien pituuskontrollia kohdalleen. Lyöntipeli olisi tarjonnut paikan todella alhaiselle tulokselle, jos putteri olisi toiminut tutulla tavalla. 

Loistava lyöminen lupaa hyvää kärkikaksikolle. Fowler on Strokes Gained: Tee to Green tilaston ykkönen ja Thomas saman tilaston viides. Thomasin peliä on vaivannut epätasainen putteri, joka näyttää tällä viikolla olevan hyvässä lämmössä. 

Fowler on onnistunut voittamaan seitsemän kertaa pääkiertueilla. Hän on kuitenkin ollut alisuorittaja sunnuntaisin. Tasaisuus riittäisi useampiin voittoihin, viimeisessä seitsemässätoista kilpailussa Rickie on ollut 20 joukossa kolmetoista kertaa. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa