Hyppää sisältöön

PGA Tour – Dustin Johnson yrittää jatkaa voittoputkea

Dustin Johnson nähdään PGA Tourilla Mastersin vetäytymisen jälkeen.

Maailmanlistan ykkönen Dustin Johnson oli Mastersin suurin ennakkosuosikki voitettuaan kolme peräkkäistä kilpailua ennen kauden ensimmäistä majoria. Hän joutui kuitenkin vetäytymään kilpailusta loukattuaan selkänsä kaatumalla vuokra-asunnon portaikossa Augustassa.

Nyt mies nähdään Pohjois-Carolinassa Wells Fargo Championshipissä ja nähdään vihdoin pystyykö hän jatkamaan voittoputkea. Vain Tiger Woods on onnistunut yli kolmeen peräkkäiseen voittoon sitten Ben Hoganin 1953. 

Tavallisesti Wells Fargo Championship vetää puoleensa yhden kauden vahvimmista osallistujalistoista mutta tänä vuonna kisakentän muutos on jättänyt useimmat supertähdet kotiin. Kilpailu on siirretty Wilmingtoniin, Eagle Point Golf Clubille. Koska kilpailun kotikenttä Quail Hollow Charlottessa isännöi PGA Championshipin elokuussa. 

Maailman kärkinimistä mukana ovat vain Dustin Johnson (1), Alex Noren (12) ja Jon Rahm (13). 

Torstaina Johnson sai kierrokselleen hyvän alun ja pelasi tasaisesti koko päivän. Hän missasi vain kaksi griiniä ja yhteistulos 70 (-2) riitti jakamaan viidettätoista sijaa. Kierrosta voidaan pitää onnistumisena, sillä Johnson kertoi ettei hän ole pelannut tai harjoitellut lainkaan viimeisen kuukauden aikana.

Kilpailun kärjessä on kaksi eurooppalaista. Francesco Molinari pitää kärkipaikkaa tuloksessa -6 ja Alex Noren (-5) jakaa toista sijaa. Espanjalaiset Rafa Cabrera Bello ja Jon Rahm jakavat yhdeksättä sijaa (-3). 

Leaderboard

 

Etsi luettavaa