Hyppää sisältöön

PGA Tour – DeChambeau ja Uihlein jakavat kärkisijaa Las Vegaissa

Peter Uihlein onnistui pysymään kilpailun kärjessä mutta sai rinnalleen kovan haastajan.

Peter Uihleinin vauhti hidastui hieman lauantaina ja kovaa kulkeva pääjoukko otti miehen kiinni. Uihleinin pallonlyöminen on liikkunut väärään suuntaan viikon aikana. Strokes Gained tilastoissa hän voitti avauskierroksella draiveilla ja lähestymisillä 3,88 lyöntiä, perjantaina 2,99 lyöntiä ja lauantaina tulos jäi negatiiviseksi -0,47. Lähipeli pelasti kolmannen kierroksen mutta trendin olisi hyvä kääntyä päätöskierroksella. 

Haastattelussa Peter Uihlein kertoi tuulen yltyneen iltapäivällä, mikä teki kentästä vaikeamman. Tätä väittämää tukee Lucas Gloverin aamupäivän tulos 61 (-10), joka nosti miehen jakamaan kolmatta sijaa tuloksessa -15.

Bryson DeChambeau löi palloa loistavasti lauantaina ja nousi jakamaan kärkisijaa (-16) tuloksella 66 (-6). Bryson osui jokaiseen väylään ja keräsi 16 griiniosumaa. Kierroksen jälkeen hän kertoi löytäneensä vastauksen muutamaan svingiä koskevaan kysymykseen, mutta ei tarkentanut sen paremmin. Huomisen tavoite on olla hyvässä neurologisessa tilassa ja suorittaa jokainen lyönti niin hyvin kuin mahdollista. Eli yksinkertaistettuna, kädet herkkänä. 

Viime viikon voittaja Cameron Champ (-13) liikkui kohti kärkeä lauantaina. Hän on Strokes Gained: Off the tee tilaston ykkönen ja johtaa draivien pituutta 344 jaardin keskiarvolla. Jos putti kulkee sunnuntaina on hän erittäin vaarallinen vastus. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa