Hyppää sisältöön

PGA Tour – Davis Love III 63, Sebastian Munoz 61

The Greenbrier Classic alkoi huipputuloksilla. Davis Love III yllätti pelaamalla 63 (-7) ja kolumbialainen Sebastian Munoz iski kärkeen tuloksella 61 (-9).

53-vuotias Davis Love III kertoi draivanneensa palloa loistavasti. Väyliltä oli helppo hyökätä lipulle ja pari lähestymistä päätyi todella lähelle. Griinit olivat täydellisessä kunnossa, joten puttaaminen oli tehokasta. Avauskierroksella Love loisti pelin jokaisella osa-alueella. 

Kolumbialainen Sebastian Munoz pelaa ensimmäistä kauttaan PGA Tourilla. Paras sijoitus on ollut T27 ja Munoz on FedEx Cupissa vasta sijalla 198 kun puolet kaudesta on pelattu. Munoz tarvitsee pari hyvää sijoitusta varmistaakseen pelioikeutensa myös ensi kaudelle. Tällä viikolla on mahdollisuus ottaa iso askel kohti PGA Tour uraa. Tilastollisesti Sebastian on hyvä puttaaja mutta tarvitsee lisää kehitystä pelin muilla osa-alueilla. Torstaina hän loisti griineillä ja lähestymiset olivat tarkkoja. Loppuviikolla nähdään pysyykö suorituskyky riittävän tasaisena. 

Phil Mickelson (T16) avasi kilpailun tuloksella 67 (-3). Hän oli tyytyväinen tulokseen vaikka peli ei toiminut täydellä teholla. 

Leaderboard

Etsi luettavaa