PGA Tour – David Lingmerth omalla tasollaan

David Lingmerth (-10) säilytti kärkipaikan pelaamalla toista kertaa peräkkäin tuloksen 65 (-5).

Kisakenttä TPC Potomac on ruotsalaiselle tuttu, sillä hän voitti samalla areenalla Web.com Tourin kilpailun kaudella 2012.

Lingmerth on pelannut loistavaa golfia ja reilusti kilpailun keskiarvoa paremmin. Kahden avauskierroksen jälkeen on strokes gained tilastoissa ykkönen pallonlyömisessä ja neljäs putterilla. Cut raja jäi tulokseen +4 ja neljäntoista lyönnin ero kertoo ruotsalaisen tasosta.

Toisella sijalla on Geoff Ogilvy (-8) ja kärkikymmenikköön mahtuu tuloksella -2.

Rickie Fowler selvitti cutin tuloksessa +2. Toisella kierroksella Rickie oli vaikeuksissa rautalyöntien kanssa ja hän ei onnistunut tekemään perjantaina ainuttakaan birdiä.