Hyppää sisältöön

PGA Championshipin sensaatio putosi huipulta hännille

PGA Championshipissä sensaatiomaisesti jaetulle 15. sijalla tulleen Michael Blockin vire katosi muutamassa päivässä.

Kovaan mediamyllytykseen joutunut Michael Block sai villin kortin tällä viikolla pelattavaan PGA Tourin Charles Scwab Challengessä, jonka avauskierros pelattiin myöhään eilen. 46-vuotias onnistui pitämään pelinsä joten kuten kasassa vielä etuysin ajan, mutta takaysillä tuli pahasti pataan.

Kalifornialainen golfopettaja pelasi avauskierroksen 81 (37+44) lyönnillä ja on kilpailussa viimeisenä. Varsinkin kierroksen loppu oli synkkä. Hän teki neljälle viimeiselle reiälle kolme tuplabogia.

Golfarien sydämet eri puolilla maailmaa valloittanut Block ei kuitenkaan ollut moksiskaan, vaikka hän putosi nopeasti huipulta hännille.

”Tämä on yksi niistä golfpäivistä. Jos pelaat golfia, tiedät tarkalleen, mitä juuri tapahtui”, Block kertoi lehdistötilaisuudessa.

Michael Blockin onneton loppu pudotti hänen viimeiseksi Texasissa. KUVA: GETTY IMAGES

Block pelasi kierroksen suuren yleisön edessä ja aloitti sen kolmella perättäisellä bogilla. Neljännelle reiälle tuli birdie, mutta viidennelle jälleen bogi. Sen jälkeen Block sai pelistään kiinni ja teki kolme paria ja yhden birdien etuysin loppuun.

Takaysi sujui kuitenkin synkemmin, mutta Block suhtautui heikkoon kierrokseen varsin kypsästi.

”Ajattelin, että näin olisi voinut tapahtua kolmannella tai neljännellä kierroksella viime viikolla Oak Hillissä, mutta niin ei koskaan käynyt”, hän sanoi.

”Se tapahtui sitten nyt, ja totta puhuen en ollut siitä kovinkaan yllättynyt.”

Kilpailua johtaa Englannin Harry Hall, joka pelasi unelmakierroksen 62 lyönnillä. Hän voitti Blockin 19 lyönnillä eli pelasi lyönti per reikä paremmin kuin Block.

Yhdysvaltain Harris English on toisena kolme lyöntiä kärkimiestä perässä. Kolme alle tuloksessa ovat muun muassa Scottie Scheffler, Sam Burns, Billy Horschel ja Max Homa.

Kilpailu pelataan Colonial Country Clubilla.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa