Hyppää sisältöön

Peuramaan Porkkala-kenttä saa tunnustusta pelaajilta: ”Viheriöt ja väylät ovat upeassa kunnossa”

Peuramaalla on alkavalla kaudella uudet tyylikkäät tiiausmerkit. KUVA: TEEMU TYRY

Peuramaan 18-reikäisistä kentistä Porkkala avattiin torstaina vuodenaikaan nähden erinomaisessa kunnossa. Vanha Peura otetaan käyttöön arviolta viikon kuluttua.

Aurinko paistoi Peuramaalla perjantaina kirkkaalta taivaalta, kohtuullisen voimakas ja kirpakka tuuli sai pelaajat pukeutumaan lämpimästi. Ensimmäinen näkymä klubitalon terassilta Vanhan Peuran ja Porkkalan päätösreikien viheriöille täydensi sitä kuvaa, joka jo autosta välittyi: vihreää ja tasaista ruohopintaa.

Toimittajan ominaisuudessa vastaantulijoille esittämääni kysymykseen kentän kunnosta vastaus oli poikkeuksetta erittäin positiivinen. Monilta perustelu tuli kysymättä.

”Porkkala on hienossa kunnossa. Oikein hyvä kauttaaltaan. Viheriöt ja väylät erityisesti, mutta myös tiiauspaikat”, summasi kokemansa Peuramaalla 90-luvulta saakka pelannut Jarkko Aspegren, jonka pelikaverit Kari Lindströmin ja Aarne Peltosen nostivat omien kommenttiensa lisäksi peukkuja kentänhoitajille.

Peuramaalla vuosikausia säännöllisesti pelanneet Kari Lindström, Jarkko Aspegren ja Aarne Peltonen olivat varsin tyytyväisiä Peuramaa Golfin Porkkala-kentän kuntoon. KUVA: TEEMU TYRY
Aurinkoinen ja tuulinen ilma kuivattaa viheriöitä, mistä johtuen kastelun merkitys on varsin tärkeää jo alkukaudesta, sanoo pääkenttämestari Tomi Laaksonen. KUVA: TEEMU TYRY

Peuramaa Golfin ja Vuosaari Linksin kenttien hoidosta päävastuun kantava GoGolfin pääkenttämestari Tomi Laaksonen oli helpottunut, iloinen ja ylpeäkin työn tuloksista.

”Syksyllä saimme tehtyä kaikki oleelliset valmistelut talvea varten. Talvikausi kohteli Peuramaan kenttiä suosiollisesti. Tästä huolimatta lumenluontia tehtiin kuitenkin runsaasti. Kenttä on hyvässä tikissä ja Vanha Peura avautuessaan samalla tasolla. Pelaajien ja kenttähenkilöstön puolesta tuntuu todella hyvältä”, Laaksonen myhäili perjantaina iltapäivällä.

Kiertoajelu Porkkalan kentän läpi vahvistaa Laaksosen ja pelaajien kertomaa. Vuodenaika huomioiden kenttä on priimakunnossa.

”Peuramaa Golfin Porkkala lukeutuu tällä hetkellä varmasti kentän kunnon ja pelattavuuden kannalta parhaimpien kenttien joukkoon pääkaupunkiseudulla”, Laaksonen määritteli.

Peuramaan par 3 -kenttä, Pikku Peura on ollut avoinna viime viikon perjantaista lähtien.

”Hyvät kelit pääsiäisen aikoihin toivat sekä Pikku Peuralle että rangelle todella paljon väkeä. Kausi on käynnistynyt upealla tavalla”, Laaksonen toteaa.

Peuramaan Porkkala-kentän väylät griinien lisäksi ovat erinomaisessa kunnossa. KUVA: TEEMU TYRY

Myös toimiston puolella on iloittu siitä, että kausi on saatu käyntiin ja hyväkuntoisille kentille.

”Tavoitteemme on saada asiakkaat viihtymään huippukuntoisilla kentillä sekä klubitalolla. Kenttien kunto ja pelaajien toiveet edellä rakennamme konseptiamme palveluiden kehittämiseksi”, lupaa Peuramaan palvelupäälllikkö Jannika Kaikkonen.

Uutta Peuramaalla on myös se, että ravintola Peuran ravintoloitsijana on aloittanut pitkän kokemuksen alalta omaava Dan Leinson, jonka perustama Kakku Keisari muodostui jo 1990-luvulla käsitteeksi omalla alallaan.

MAINOS. Kokeile uutta GoGolf Play+:aa ja osta kuukausimaksulllinen pelioikeus esimerkiksi Peuramaa Golfiin. Siirry tästä GoGolf Play+ -palveluun.

Etsi luettavaa