Hyppää sisältöön

Peuramaan Porkkala-kenttä toimii kolmannen osakilpailun näyttämönä.

Peter Erofejeff voitti Paltamo Openin selvällä erolla.

Kauden kolmas Finnish Tourin osakilpailu pelataan tällä viikolla Peuramaa Golfissa, jossa tällä kertaa tulessa ovat vain miehet. Naiset kisaavat samaan aikaan Hillside Golfissa, jossa käydään LETAS-kiertueen osakilpailu.

Haastavana kenttänä tunnettu Peuramaan Porkkala viritetään jälleen eritoten greenien puolesta huippukuntoon, kun kauden kolmas Finnish Tourin osakilpailu pyörähtää käyntiin torstaiaamuna 8.00. 

Peuramaa Golfissa ensimmäistä kauttaan toimitusjohtajana työskentelevä Juha Ruponen odottaa kovatasoista kilpailua.

”Kenttä on viritetty parhaaseen mahdolliseen kuntoon, mitä se tällaisen talven jäljiltä voi olla. Eilen itseasiassa pelaajilta tuli kehuja, että greenit ovat hyvässä iskussa”, Ruponen paljastaa.

”Sää tulee näyttelemään merkittävää roolia. Mikäli tuuli nousee kovaksi, se saattaa olla yksi ratkaiseva tekijä täällä”, Ruponen jatkaa.

Osallistujalistalta löytyy aikaisempien osakilpailujen voittajat Tarina Golfin Lauri Ruuska sekä Alastarolla viimeksi voittoa juhlinut Peter ”Patu” Erofejeff. Heidän lisäksi kilpailussa nähdään myös pääasiassa Nordic League´ta pelanneet Miki Kuronen sekä Erik Myllymäki, joista ensiksi mainitulle Peuramaan kisa on vasta kauden ensimmäinen osakilpailu Finnish Tourilla.

”Hyvillä mielin ja hyvin levänneenä kisaan lähdetään. Vajaa kolme viikkoa on kulunut viime kisasta ja hyvin on ehtinyt sekä latailla akkuja että treenata. Peuramaalla en ole kisannut muutamaan vuoteen, joten kiva päästä taas kilpailemaan sinne”, Kuronen kertoi.

Myös Erofejeff odottaa Peuramaan kisaa innolla, mutta tiedostaa Porkkalan kentän haastavuudet ja asiat, jotka kentällä täytyy ottaa huomioon. 

”Porkkalan kenttä on haastava. Se on kenttä, missä pitää olla hereillä koko ajan ja sopivasti nöyrä, mutta ei liian. Strategisesti, rohkeus tietyissä avauksissa avaa kentän hyvälle tuloksen tekemiselle, mutta edelleen marginaalit on pienet”, mies analysoi.

Tämän kauden Finnish Tourin kisoihin oman ”lisäporkkanan” tuo tieto siitä, että kauden jälkeen kokonaiskilpailun kolmelle parhaalle on jokaiselle jaossa peräti kahdeksan villiä korttia ensi kauden Challenge Tourin kilpailuihin. 

Tulospalvelu

Miesten ranking kahden kilpailun jälkeen:

1. EROFEJEFF, Peter Espoo Ringside Golf,  275 pistettä

2. RUUSKA, Lauri, Tarinagolf, 270 pistettä

3. MÄKITALO, Jaakko, Alastaro Golf, 140 pistettä

3. LEHESMAA, Santeri, Tapiola Golf, 140 pistettä

5. SALMINEN, Mikael, Suur-Helsingin Golf, 127 pistettä

5. HELLBERG, Niclas Peuramaa Golf Hjortlandet, 127 pistettä

7. SNECK, Kalle, Gumböle Golf, 112 pistettä

8. SATAMA, Henri, Nurmijärven Golfklubi, 108,67 pistettä

9. HONKALA, Matias, Nevas Golf 100

10. MYLLYMÄKI, Aleksi, Nokia River Golf 74


Kesäkuun ajan jokainen voi olla gogolfari. Jäsenedut käytettävissä 30.6 asti. Kokeile esimerkiksi Kytäjän Guide Guide-tarjousta: Kytäjä Golf green fee kahdelle sisältäen auton 89 €


 

Etsi luettavaa