Hyppää sisältöön

Petteri Patjas Kurk Golfin operatiiviseksi johtajaksi

Petteri Patjas on nimetty Kurk Golfin operatiiviseksi johtajaksi. Juuso Rajasvuo siirtyy uuteen työpaikkaan

Petteri Patjas aloittaa Kurk Golfin operatiivisena johtajana ensi maanantaina. Juuso Rajasvuo siirtyy uusiin haasteisiin, mutta auttaa tällä kaudella Kurk Golfia kentänhoitoon liittyvissä asioissa.

Kirkkonummella sijaitsevassa Kurk Golfissa vaihtuu vetäjä, kun Petteri Patjas aloittaa kentän operatiivisena johtajana ja Juuso Rajasvuo siirtyy uusien haasteiden pariin. Patjaksen ensimmäinen virallinen työpäivä on 9.3.

Rajasvuo, joka on tehnyt Kurk Golfissa myös kenttämestarin töitä, siirtyy Wihuri Oy:hun käynnistämään John Deere -liiketoimintaa. John Deeren vihreät työkoneet ovat tuttuja muun muassa golfkentiltä. Hän on lupautunut auttamaan Kurkia kentänhoitoon liittyvissä asioissa kauden 2020 ajan.

”Omasta puolestani olen täydellä innolla tarttumassa Suomen hauskimman golfkentän ruoriin. Kurk Golf on löytänyt oman profiilinsa pelaajalähtöisenä golfkenttänä ja sillä tiellä on hyvä jatkaa kentän kehittämistä eteenpäin. Tavoitteenani tietysti on, että positiivinen henki näkyy ja kuuluu jatkossakin”, Patjas sanoo.

Kurk Golf kuuluu GoGolf-perheeseen, joka on entuudestaan Patjakselle hyvin tuttu. 

”Olen iloinen ja tyytyväinen, että Petteri Patjas liittyy joukkoomme. Petteri on jo usean vuoden tehnyt yhteistyötä Kurk Golfin, Golfreseptin ja GoGolfin kanssa, ja odotan että yhteistyö yhtiöidemme välillä sen kuin tiivistyy. Tervetuloa ”Petsku” taloon”, sanoo Oy Kurk Golf Ab:n hallituksen puheenjohtaja Hans Weckman.

”Samalla haluan kiittää Rajasvuota hänen monivuotisesta toiminnastaan Kurk Golfin eri johtotehtävissä. Toivotan hänelle onnea ja menestystä John Deeren koneiden kimpussa, ja uskon että yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa. Juuso on lupautunut olemaan Kurk Golfin kentänhoidon tukena alkavalla kaudella”, Weckman sanoo.

Juuso Rajasvuo ehti työskennellä Kurk Golfissa yli kahdeksan vuotta.

”Olen päässyt Kurkissa toteuttamaan vuosien saatossa laajamittaista kenttäremonttia, kehittämään kentänhoitoa sekä olemaan vahvasti mukana Suomi golfin muutoksessa. Jatkossa pääsen Wihurilla kehittämään John Deeren golfkoneiden myyntiä sekä uusia palvelumalleja Suomen golfkentille. Se on mahdollisuus josta en voinut kieltäytyä”, Rajasvuo kertoi.

”Olen iloinen siitä, että Petteri valittiin Kurkin peräsimeen, hän on ollut tuttu näky Kurkissa jo parilla viime kaudella ja hän tuntee erinomaisesti GoGolfin, Kurkin ja toimialan. Hänellä on varmasti paljon annettavaa niin Kurkin, kuin koko GoGolf-konsernin pelaajille.”

Ennen Kurk Golfia Patjas on työskennellyt muun muassa erilaisissa johtotehtävissä IT-alalla kansainvälisissä yhtiöissä.

Etsi luettavaa