Hyppää sisältöön

Petri Peltoniemi lähtee Golfliitosta

Petri Peltoniemi on aloittanut työt rekrytointikonsulttina.

Golfliiton toiminnanjohtaja vaihtuu. Tiedotteen mukaan Golfliitto ja toiminnanjohtaja Petri Peltoniemi ovat purkaneet yhteisymmärryksessä Peltoniemen työsopimuksen.

Petri Peltoniemen työvelvoite toiminnanjohtajana päättyy toukokuussa ja hänen seuraajansa palkkaaminen aloitetaan lähiaikoina. Peltoniemen työvelvoite päättyy kuitenkin jo helmikuussa eli juuri ennen Suomen Golfliiton 60-vuotisjuhlia.

”Olen saanut tehdä golfin parissa hienon ja pitkän uran, josta viimeiset seitsemän vuotta Golfliitossa. Tässä tilanteessa katson, että on sovelias hetki antaa viestikapula eteenpäin uudelle hallitukselle sekä kevään aikana valittavalle seuraajalleni. Omat tulevaisuuden suunnitelmani tulen kertomaan aikanaan, kun aika on kypsä”, Peltoniemi sanoi Golfliiton tiedotteessa.

Peltoniemeä ja Golfliiton muita toimihenkilöitä on työllistänyt viime aikoina erityisesti Suomen golfin strategia, joka vahvistettiin keväällä 2016. Strategian toimeenpano on Golfliiton johdolla ja yhteistyössä muiden toimialajärjestöjen kesken parhaillaan käynnissä.

”Haluan kiittää erityisesti liiton toimiston henkilökuntaa sekä oman toimensa ohessa työskenteleviä henkilöitä erinomaisesta sitoutumisesta suomalaisen golfin edistämiseen. Olen iloinen ja ylpeä yhteisistä saavutuksistamme. Kiitokset kuuluvat myös golfseurojen luottamushenkilöille ja operatiivisissa johtotehtävissä työskenteleville sekä näiden vuosien aikana arvokkaan työpanoksensa golfin eteen antaneille Golfliiton hallituksen jäsenille”, Peltoniemi sanoo.

”Golfliiton puolesta kiitän Petri Peltoniemeä seitsemän vuoden ansiokkaasta työstä Suomen golfin eteen ja toivotan hänelle menestystä jatkossa. Suomen golfissa ollaan nyt tässäkin mielessä muutoksen äärellä”, sanoo viime marraskuussa tehtäväänsä valittu Golfliiton hallituksen puheenjohtaja Hanna Hartikainen.

Siirtymäajan Golfliiton vt. toiminnanjohtajana toimii järjestön hallituksessa istuva Jyrki Nykänen.

Etsi luettavaa