Hyppää sisältöön

Peter Erofejeff sinnitteli viikonlopun peleihin Espanjassa – todennäköisesti

Peter Erofejeff taisteli jatkoon Espanjassa

Peter Erofejeff jatkanee pelejään myös viikonloppuna Challenge de Espana kilpailussa. Muiden suomalaisten osalta viikonloppuhaaveet ovat hengissä vain Kim Koivulla, joka on iltapäivävuorossa.

Peter Erofejeffin kauden avaus tullee todennäköisesti kestämään neljä kierrosta. Avauskierroksen 70 lyönnillä selvittänyt Erofejeff tarvitsi toiseen kierrokseensa viisi lyöntiä enemmän kuin avauskierroksella. Heikon alun jälkeen Patu ei päässyt pelin sisään käytännössä missään vaiheessa. 

”Oli tosi heikko alku. Ihmeellisiä ajatusvirheitä. Selkeästi näkyy, ettei ole pelannut kisaa reilusti yli puoleen vuoteen. Täytyy olla tyytyväinen, että sain lopussa taiottua todennäköisesti tarvittavan birdien toiseksi viimeisellä, jolla saanee jatkaa pelejä”, Patu kertoo. 

Tulosten 70-75 (+1) myötä Patu jakaa kisassa sijaa 57 kun toinen kierros on iltapäivän pelaajien osalta vasta käynnistynyt. Challenge Tourilla 60 parasta jaettuine sijoineen etenee viikonlopulle.

Kalle Samoojalta saatu vinkki saattoi pelastaa heikon alun saaneen Erofejeffin. Lyöminen alkoi tuntua paremmalta kierroksen puolivälin tienoilla.

”Kalle antoi vähän vinkkiä grippiin. Sain siitä hyvin kiinni kesken kierroksen ja alkoi olla helpompaa. Ei vain oikein birdiet olleet tullakseen tänään. Näen kuitenkin, että tällä kentällä pystyy pelaamaan alhaisia tuloksia onnistuessaan, joten viikonloppuna voi nousta hyvin listoilla jos pääsee vaan peleihin mukaan”, Patu pohti. 

Kalle Samoojan osalta pelit ovat käytännössä varmasti loppumassa toisen kierroksen jälkeen. Kallen kilpailun on pilaamassa kaksi väylää. Avauskierroksen 17:nnellä tullut triplabogi ja toisen kierroksen väylällä 13 tullut tuplapar. Kaksi väylää menivät tulokseen +7, muut väylät Kalle pelasi mallikkaasti -5. Yhteistulos +2 oikeuttaa tällä hetkellä sijaan 77. Kun 60 parasta jaettuine sijoineen etenee viikonlopulle, vaatii iltapäivän pelaajilta todella heikkoa tulostasoa, jotta jatkopaikka voisi vielä irrota. 

Samoojan kausi jatkuu ensi viikolla pääkiertueen puolella kun hän on mukana Sisilian Avoimissa. 

Kim Koivu (+4) ja Lauri Ruuska (+12) lähtevät toiselle kierrokselleen Suomen aikaa kello 14.50 ja 15.10. Kisan kärjessä ovat Puolan Adrian Meronk ja Saksan Nicolai Von Dellingshausen tuloksessa -7.

Etsi luettavaa