Hyppää sisältöön

Peter Erofejeff pelasi vatsavaivaisen kierroksen Paltamossa

Peter Erofejeff toivoo

Peter Erofejeff sai sinnitellä kierroksen läpi Paltamo Openissa. Kilpailun kaksinkertainen voittaja alitti parin, vaikka joutui muutaman kerran pakenemaan metsä keskelle vatsataudin kourissa.

Peter Erofejeff on kokenut Paltamon kävijä. Suuri syy siihen löytyy perhesuhteista, sillä anoppila sijaitsee Kajaanissa. Perheen yhteinen reissu vaimon kotikonnuille ei ole kuitenkaan mennyt kuin Strömsössä. Koko perhe sairastui vatsatautiin ja ainoastaan anoppi on talossa ilman tautia – toistaiseksi. 

”Joku todella vahva pöpö on iskenyt. Lapset ja vaimo oksentavat, itse en ole vielä siihen onneksi joutunut. Vatsa on ihan kuralla ja se näkyi tänään olossa kentällä. Toisaalta kun olin niin flegmaattinen, niin myös lyöminen tuntui jostain syystä todella helpolta”, Patu kertoi. 

Erofejeff pelasi tuloksen 70 (-2), jolla jakaa avauspäivän jälkeen sijaa neljä yhdessä Jaakko Mäkitalon ja Ossi Mikkolan kanssa. 

”Tämä on minulle samalla treeniviikko, tai piti olla sitä. On tärkeää saada kisoja alle, tämä on minulle vasta kauden kolmas kilpailu. Ensi viikolla on Challenge Touria Belgiassa, joten kaikki kosketukset kisatilanteessa tulevat tarpeeseen”, Patu pohtii. 

Itse Paltamo Open on tänä vuonna normaalia pienempi. Viime vuonna kisan palkintopotti oli pudotettu 15 000 euroon, tänä vuonna 10 000 euroon. Finnish Tourin kalenteri on myös normaalia vajaavaisempi. Kisat päättyvät ”alkukauden” osalta kesäkuun 16:s päivä Nokian kilpailuun. Heinäkuussa pelataan reikäpelin SM-kisat, jonka jälkeen kalenterissa on finaali, joka pelataan vasta syyskuun puolessa välissä. 

Paltamossa kärkipaikkaa pitävät Dominic Jones ja Niklas Dahlgren tuloksessa 68 (-4). Viime viikolla upeasti Nordic Leaguessa pelannut Jonathan Jolkkonen on yksin kolmantena tuloksella -3. 

Naisten puolella kärjessä ovat Daniella Barrett, Karina Kukkonen ja Anna Kuitunen tuloksessa 73 (+1).

 

Etsi luettavaa