Hyppää sisältöön

Perheenisä kauden toiseen voittoon

Kolmen lapsen isä Marc Leishman kertoo elämän olevan mallillaan golfkentällä ja sen ulkopuolella.

BMW Championshipissä australialainen pelasi kauden toiseen voittoon PGA Tourilla. Yhteistulos -23 antoi viiden lyönnin marginaalin. Toiseksi (-18) sijoittuivat Justin Rose ja Rickie Fowler

Leishman nousi FedEx Cup pisteissä neljänneksi ja maailmanlistalla viidentoista parhaan joukkoon. Hän kertoi, että uran paras kausi alkoi paremmalla draivaamisella. Sopiva maila löytyi alkukaudesta ja Marc onnistui lisäämään mailanpäänopeuttaan kolmella maililla ja on nyt keskiarvolla 118 mph. Tarkemmat ja pidemmät avaukset ovat tehneet pelistä helpompaa ja puttaaminen on ollut uran parasta. 

Leishman on erittäin tyytyväinen elämäntilanteeseensa, eikä haikaile maailmanlistan ykköstilan perään. Huipulle nouseminen vaatisi uhrauksia perhe-elämässä, joita Marc ei aio tehdä. Kotona ollessaan hän ei harjoittele kovin paljoa ja aika vietetään pääasiassa lasten ja vaimon kanssa. Ison osan tämän vuoden onnesta golfkentällä hän laittaa miellyttävien kotiolojen ansioksi. 

Leaderboard

FedEx Cup huipentuu ensi viikolla Tour Championshipissä, johon matkaa vain pisteiden 30 parasta. Heistä viisi parasta kontrolloi omaa kohtaloaan ja heille ykköstila Tour Championshipistä tuo FedEx Cup voiton varmuudella. Kärkiviisikko on seuraava:

1. Jordan Spieth

2. Justin Thomas

3. Dustin Johnson

4. Marc Leishman

5. Jon Rahm

BMW Championshipissä Sergio Garcia onnistui tekemään nousun kolmenkymmenen parhaan joukkoon. Henrik Stenson, Louis Oosthuizen ja Phil Mickelson jäivät täpärästi viivan väärälle puolelle. Rory McIlroy jäi sijalle 58. 

Etsi luettavaa