Hyppää sisältöön

Pepperell tarjosi töitä prinssi Harrylle – harkitsee myös Harryn talon ostamista

Saa nähdä

Eddie Pepperell lämmittelee ainakin twiittaussormiaan ennen kisakkierrosta.

Eddie Pepperell, tuo Twitterin kenties hauskin golfari, oli tänään vauhdissa älypuhelimensa kanssa.

Ennen kisakierrokselle lähtöään Pepperell ehti kertoa uudesta välinesopimuksesta Pingin kanssa – ja uhosi samalla ostavansa Pingin saamiltaan rahoilla prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin talon.

Harry ja Meghan ilmoittivat aiemmin tänään, että aikovat olla jatkossa taloudellisesti riippumattomia hovista ja muuttavansa osittain Pohjois-Amerikkaan, joten Pepperell kenties arveli rahojen tulevan tarpeeseen.

Pepperellin kiinnostuksen kohteena oleva ”mökki” eli Frogmore Cottage nousi viime vuonna otsikoihin, kun selvisi, että pariskunta oli teettänyt kuninkaallisen perheen eli ainakin osittain veronmaksajien rahoilla 2,4 miljoonan punnan remontin.

Toisessa twiitissä Pepperell tarjosi ”punapää” Harrylle töitä, koska tämä aikoo jatkossa tulla toimeen omillaan ja tulee Pepperellin näkemyksen mukaan tarvitsemaan apua. Jos Harrya kiinnostaa caddien hommat, Pepperell sanoi olevansa valmis luopumaan nykyisestä caddiestään Mick Doranista, joka on Harryn tavoin punatukkainen.

Pepperell kiertää parhaillaan South African Openin avauskierrosta, joten tilille ei ole tullut vähään aikaan päivityksiä, mutta kunhan kierros on ohi, eiköhän se jälleen aktivoidu.

Etsi luettavaa