Hyppää sisältöön

Pepperell pelasi krapulassa päivän parhaan tuloksen – en ollut niin humalassa, sillä muistan käyneeni suihkussa ja pesin hampaat

Eddie Pepperell pelasi päätöspäivän Phil Mickelsonin kanssa.

Eddie Pepperell oli vireessä, vaikka edellinen ilta oli vierähtänyt pitkäksi.

HARVASSA LAJISSA pystyy pelaamaan maailman huipulla pienessä kohmelossa. Eddie Pepperell näytti eilen The Openissa, että se on mahdollista. 

Lauantain kierroksen jälkeen sympaattinen englantilainen oli sijalla 36 ennen päätöspäivää ja taisi ajatella, että mahdollisuudet voittoon olivat menneet, sillä kärkeen oli peräti kahdeksan lyöntiä matkaa ja hänen edellään oli kosolti pelaajia.

Niinpä Pepperell innostui illalla nauttimaan viiniä. Laseja meni lopulta sen verran monta, että seuraavana päivänä Pepperell lähti kierrokselleen Phil Mickelsonin kanssa pienessä kohmelossa.

Krapula taisi kuitenkin olla juuri sopiva olotila, sillä hän pelasi ensimmäiset kuusi reikää kolme alle parin, vaikka olosuhteet olivat tuuliset. Kun loputkin reiät menivät yhden alle parin, tarkoitti se sitä, että Pepperell pelasi koko päivän parhaan tuloksen ja nousi kisassa upeasti jaetulle kuudennelle sijalle.

Kierroksen jälkeisessä haastattelussa Pepperellin olo näytti vielä kieltämättä hieman tukaltalta.

Pepperellin haastattelu herätti sen verran huomiota, että hän tarkensi eilen illalla, että ei loppujen lopuksi ollut lauantaina niin kovassa humalassa.

”Muistan käyneeni suihkussa ja pesseeni hampaan, joten sanoisin, että olin ihan kunnossa”, hän twiittasi kieliposkella.

Lopputulokset

Etsi luettavaa