Hyppää sisältöön

Paulina Gretzkyn svingissä on vauhtia ja vaatetus herättää huomiota – svingivideo Dustin Johnsonin syntymäpäivän kunniaksi

Paulina Gretzky sekä isänsä Wayne Gretzky ovat varsin usein Dustin Johnsonin tukijoukoissa etenkin majoreissa. Kuva huhtikuussa pelatusta The Masterista. Kuva: Getty Image

Dustin Johnson täytti torstaina 39-vuotta. Avovaimo ja golftähden lasten äiti Paulina Gretzky on näyttelijä ja laulaja, sekä huippusuosittu hahmo sosiaalisessa mediassa. Artikkelissa video Paulinan svingistä, jossa on totisesti vauhtia ja tyyliä.

Dustin Johnson ja Paulina Gretzky ovat jo toistakymmentä vuotta olleet PGA Tourin seuratuin pariskunta.
Johnsonin pelillisten menestysten lisäksi huomiota ovat herättäneet etenkin suhteen ensimmäisinä vuosina toistuvat huhut huumeiden käytöstä ja villistä juhlimisesta, joissa Paulina Gretzkyn osuus nostettiin varsin merkittäväksi.

Aallonpohjalla Johnson lähipiirinsä kanssa kävi kaudella 2014.

Heinäkuun lopulla 2014 Johnson ilmoitti jäävänsä loppukaudeksi syrjään kilpailuista ”henkilökohtaisten haasteiden” johdosta. Golf Magazine julkaisi artikkelin, jossa kerrottiin Johnsonin jääneen jo kolmannen kerran kiinni PGA Tourin huumetesteissä.

PGA TOUR ei kuitenkaan vahvistanut tätä, eikä sitä, että kyseessä olisi ollut kiertueen antama pelikielto.

Johnson palasi huipulle kaudella 2015, ja voitti ensimmäisen kahdesta majoristaan, U.S. Openin kesäkuussa 2016.

PGA Tourin voittoja hänellä on 24.

Parisuhde on ainakin ulkoisesti näyttänyt toimineen auvoisasti. Perheeseen kuuluu myös kaksi lasta.

Johnsonin appiukko, NHL:n kaikkien aikojen parhaaksi pelaajaksikin arvioitu jääkiekkoilija Wayne Gretzky lukeutuu Johnsonin lähipiiriin.

Paulina Gretzky on päässyt maailman arvostetuimman golfalan julkaisun, Golf Digestin kanteen.

Hänen pelitaidoistaan on kuitenkin dokumentoitu varsin niukasti. Se tiedetään, että Dustin Johnson on auttanut puolisoaan, jopa major-kilpailujen yhteydessä harjoitusalueilla ja simulaattorissa.

Torstaina pariskunnan luottotoimittaja Claire Rogers julkaisi Paulina Gretzkyn svingivideon. Lyhykäisyydessään se kertoo olennaisen.

Alkuasento on kohdillaan, liikeradoissa perusteet ovat kohdillaan ja mailanpäässä on kova vauhti. Tiin päältä lyötynä Paulina näyttää osuvan draiverilla mainiosti palloon.

Vetävän näköinen golfasu herättää varmasti ihastusta, konservatiivisemmin lajiin suhtautuvien parissa myös vihastusta .

Katselukertoja oli kertynyt Dustin Johnsonin syntymäpäivänä jo 337 000.

Etsi luettavaa