Hyppää sisältöön

Paul Caseyn video paljastaa: Pelit paussilla, sillä Augustassa sataa kuin Esterin…

Masters Tournament jouduttiin keskettämään heti alkuunsa rankkasateiden vuoksi.

Yksikään pelaaja ei ehtinyt pelata loppuun kuin korkeintaan yhden reiän, ennen kuin Augustassa jouduttiin viheltämään peli poikki rankkasateen vuoksi. Kisaa päästiin jatkamaan hetki sitten.

Masters Tournamentia ei ehditty pitkään pelata, kun kilpailu keskeytettiin mahdottomien sääolosuhteiden takia. Golf Montly -lehti julkaisi Augusta Nationalista Paul Caseyn kuvaaman videon, jossa säätilanteen lohduttomuus paljastuu:

Sääennusteiden mukaan aamupäivällä sataa rankasti ja tuuli on puuskittaista. Hyvä uutinen on se, että puolen päivän jälkeen kirkastui ja peliä päästiin jatkamaan.

Ennusteiden mukaan perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina ei pitäisi sataa kovinkaan paljon, joten kilpailun vieminen loppuun aikataulussa tuskin on uhattuna.

Tosin marraskuussa pimeä tulee nopeammin Augustan korkeudelle. Siksi pelivaraa uusille sään aiheuttamille tauoille ei pahemmin enää ole, vaikka poikkeuksellisesti kisassa pelaajat lähetetään kierrokselle kahdelta tiiltä, mikä helpottaa hieman aikataulupaineita.

On jo selvää, etteivät kaikki pelaajat ehdi kiertää avauskierrosta loppuun tänään ennen pimeän tuloa. Augustassa aurinko laskee klo 17.27, joten päivän viimeiset lähtijät eivät ehdi etuysiä loppuun, ennen kuin pimeys keskeyttää pelit uudelleen. Huomenna heillä on urakoitavana melkein kaksi kierrosta.

Ruudun televisiolähetys Mastersista alkaa klo 20. Kisa näytetään kertamaksua vastaan, hinta on 24,95 euroa. Augustassa kello on seitsemän tuntia Suomea jäljessä.

Etsi luettavaa