Hyppää sisältöön

Patrik Laine Nokia River Golfin omistajien joukkoon – hankki 100 pelioikeutta ja sitoutuu pitkäaikaiseen kehitykseen

Patrik Laine lyö pitkälle ja osaa muutenkin tehdä tulosta.

Patrik Laine on ostanut viiden prosentin osuuden Nokialla sijaitsevan River Golfin osakekannasta.

Jääkiekkoilija Patrik Laine on ostanut noin viiden prosentin osuuden River Golf Oy:n osakekannasta. Tähtilaituri teki osakekaupat Ri-ve-ri Konsortio Oy:n kanssa. 

Laine tunnetaan innokkaana golfarina, joka on ollut mukana Nokia River Golfissa erilaisissa tempauksissa, kuten golfkentän järjestämässä ammattilaiskilpailuissa ja Viaplayn livenä lähettämissä haasteotteluissa golfammattilaisia vastaan.

”Olen erittäin iloinen, että tämän osakekaupan kautta pääsen mukaan sitoutumaan Riverin pitkäaikaiseen kehitykseen. Haluan jo tässä vaiheessa kiittää Riveriä hyvin tehdystä työstä läpi yhteisön historian ja olen luottavainen, että Riverin menestys jatkuu myös tulevaisuudessa”,  Laine toteaa NRG:n kotisivuilla.

Nokia River Golfin tiedotteen mukaan Ri-ve-ri Konsortio toimi RiG Oy:n pitkäaikaisena omistajana 1990-luvun lamasta aina tähän päivään saakka.

”Ilman konsortion ja muiden pitkäaikaisten omistajien pitkäjänteistä sitoutumista Nokia River Golf ei olisi selvinnyt laman jälkimainingeista ja kukoistaisi nykypäivän tavalla”, NRG:n kotisivuilla kerrotaan.

Konsortion vetovastuussa on ollut hallituksen puheenjohtaja Antero Paalanen. Sen hallitukseen kuuluvat ainakin myös Axel Cedercreutz ja Esko Penttilä.

”Konsortion takana on Riveriä rakastavia ihmisiä, jotka 1990-luvun laman aikana hankkivat osakkeita Riverin eteen”, kuvailee River Golf Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Sirainen.

Konsortio on olemassaolonsa aikana hankkinut yhteensä 807 pelioikeutta, jotka se osti Arsenalilta sekä eri pankeilta ja yrityksiltä. Näitä pelioikeuksia se on sitten myynyt River Golfin jäsenille. Kaikkiaan River Golf Oy:llä 2 055 pelioikeutta.

Konsortion omistuksessa oli enää 100 pelioikeutta. Näille se etsi ostajaa tahosta, joka haluaa olla mukana Riverin tulevaisuuden kehityksessä. Sellaisen konsortio löysi golfiin hurahtaneesta jääkiekkoilijasta.

Halutessaan Patrik Laine voi vuokrata pelioikeuksia eteenpäin Nokia River Golfin toimiston kautta.

”Näin hän uskoakseni tekee niiden osalta, joita ei itse käytä”, sanoo Sirainen.

Etsi luettavaa