Hyppää sisältöön

Patrick Reed on US Mastersin mestari

USA:n 27-vuotias Patrick Reed sai kunnian voittaa kauden ensimmäisen majorin.

Patrick Reed on voittanut US Mastersin. Kolmen lyönnin johdosta viimeiseen päivään lähtenyt Reed sai upottaa viimeisellä metrin mittaisen par-putin varmistaakseen ykköstilansa. Läpi takaysin suurinta painetta teksasilaisen voitolle antoivat Rickie Fowler ja Jordan Spieth

Reedin voittotulos oli lopulta -15. Rickie Fowler (-14) ja Jordan Spieth (-13) tekivät kaikkensa, mutta aika yksinkertaisesti loppui kesken. 

Reedin voiton kannalta tärkein sattuma loppuhetkillä oli väylän 17 ensimmäinen putti. Viheriön ulkopuolelta lähtenyt putti kantoi paljon vauhtia, mutta osui lipun ja reiän väliin hidastaen vain kaksi metriä pitkäksi. Ilman osumaa Rickie Fowler olisi ollut todennäköisesti tasoissa. 

Vihereän takin pukee päälleen mies, joka pelasi ennakkoluulottomasti alusta loppuun. Ryder Cup -spesialisti tulee nousemaan voitollaan suurten nimien joukkoon – jos ei ollut sitä jo aiemmin. 

Rory McIlroy ei saanut koneistaan juuri mitään irti viimeisenä päivänä. McIlroy ei päässyt yksinkertaisesti pallosta läpi viimeisellä kierroksella. 

Etsi luettavaa