Hyppää sisältöön

Pate laukoi holarin – Treenit käynnissä Nokian kisaa varten?

Patrik Laine on ottamassa isoa roolia golfin suurlähettiläänä

Patrik Laine osui tällä kertaa 150 metristä. IS uutisoi Laineen tehneen hole in onen Kankaisten Golfissa Maskussa keskiviikkona.

Patrik Laineella on viikon päästä edessään uransa suurin golfkilpailu. Hatrick Laineen golfkunnosta ei todennäköisesti ennen sitä saada juurikaan viitteitä. Nykyisin Laineen tasoitus pyörii seiskan kieppeillä. 

Toissapäivänä Laine oli ollut kiertämässä Maskussa Kankaisten Golfin kenttää. Laine oli tehnyt hole in onen Kartano -ysin kuudennella väylällä. Reiällä on mittaa noin 150 metriä. 

Laine ei jäänyt sen suuremmin juhlistamaan onnistumistaan, vaan oli kurvaillut vähin äänin pois paikalta, kuten oli saapunutkin. 

”Laine haluaa pitää matalaa profiilia pelatessaan täällä”, jutussa kerrotaan. 

Laineen holari ei anna sen enempää viitteitä pelitasosta kuin, että parhaat lyönnit ovat ainakin riittävän hyviä. Laine ja Sami Vatanen (hcp 4) osallistuvat ensi viikolla pelattavaan Nokia River Golf Openiin, jonka palkintopotissa on 50 000 euroa. 

Molemmat jääkiekkoilijat ovat golfissa kuitenkin amatöörejä, elleivät luovu kisan alla amatöörioikeuksistaan. Tässä tapauksessa NHL -miljonäärit voisivat ottaa mahdolliset palkintorahat vastaan.

Asiasta uutisoi ensin Ilta Sanomat.

Etsi luettavaa