Parin alitus ei riittänyt Rantaselle Speedgolf-voittoon – Talissa iskettiin pikaholari

Huipputuloksen pelanneen Mikko Rantasen juoksuvauhti ei ollut tarpeeksi kova, ja Marko Kuningas voitti Speedgolf Tourin kauden neljännen osakilpailun.

Marko Kuningas löi peräti kymmenen lyöntiä enemmän kuin Mikko Rantanen, mutta voitti silti Speedgolf Tourin osakilpailun, joka pelattiin tiistaina aamulla Helsingin Golfklubilla eli Talissa.

Tapiola Golfia edustava Rantanen pelasi huipputuloksen 69 (-2), mutta kulutti kierrokseen aikaa lähes 13 minuuttia Kuningasta enemmän. Näin Aura Golfia edustavan Kuninkaan yhteisaika oli entistä maailmanmestaria kovempi.

Kuninkaalle riitti Helsingin Pitäjänmäellä sijaitsevan 18-reikäisen golfkentän kiertämiseen 45 minuuttia 55 sekuntia. Keskimäärin hän käytti reikää kohti noin 2,5 minuuttia. Kierroksella hän löi 79 kertaa.

Kaikkiaan kolme pelaajaa onnistui alittamaan 50 minuutin juoksuajan, toinen heistä oli kolmanneksi sijoittunut Lauri Alakuijala.

Kilpailussa nähtiin myös todella harvinainen saavutus, sillä seitsemänneksi sijoittunut Milla Hallanoro onnistui tekemään Talin kolmannella reiällä hole-in-onen. Hän sijoittui kilpailussa seitsemänneksi.