Hyppää sisältöön

Pariisin lentokenttä sähläsi jälleen: Gmacin Open-karsinta pilalle

Graeme McDowell päätti skipata The Openin karsinnan kun omat mailat eivät löytyneet

Golfareiden pahin painajainen: Charles de Gaulle -lentokenttä Pariisissa. Tällä kertaa uhriksi joutui major-voittaja ja moninkertainen Ryder Cup -pelaaja Graeme McDowell.

Graeme McDowell sijoittui 37:nneksi Ranskan Avoimissa. Kohtalaisen hyvää jaksoa pelaava McDowell lähti rinta rottingilla kohti The Openin karsintoja maanantaina Pariisista. Air Francen lennolla kohti Manchesteria lentänyt McDowell joutui kuitenkin pettymään kun odotti mailojaan Manchesterin lentokentällä. 

Gmac päätti vetäytyä koko karsinnasta, kun omat mailat eivät saapuneet perille. Vielä maanantai-iltana kenelläkään ei ollut hajuakaan missä pohjoisirlantilaisen työkalut ovat. Ylihuomenna käynnistyy Pohjois-Irlannissa pelattava Irish Open. 

Jos Gmac ei saa omia mailojaan, on isossa turnauksessa luonnollisesti helpompi saada mahdollisimman vastaava setti käyttöön. Karsintakilpailussa McDowell olisi joutunut tyytymään hyvin paljon omasta setistään poikkeaviin mailoihin. 

”Kiitos kaikesta tuesta. Moni on kysellyt miksen napannut vain jotain settiä ja lähtenyt yrittämään. Tämä johtuu siitä, että seuraavan kahden viikon aikana on vielä kuusi paikkaa jaossa Openiin ja aion antaa niiden tavoitteluun kaikkeni”, Gmac twiittasi. 

Pariisin lentokentällä on hävinnyt historian saatossa paljon mailoja. Suomalaisittain kenttä nousi otsikoihin ensin talvella kun Oliver Lindellin mailat eksyivät matkalla Keniaan. Linda Henriksson oli keväällä seuraava uhri. Nyt Graeme McDowellin setti ei löytänyt tietään perille. 

Ja nämä ovat vain uutisoituja tapauksia kyseiseltä lentokentältä. Todennäköisesti sadat, ellei tuhannet bägit hukkuvat tai eksyvät kentällä. Pariisin lentokenttä on mudostunut golfareiden keskuudessa todelliseksi välilaskujen painajaiseksi. 

 

Etsi luettavaa