Hyppää sisältöön

Par-tulosta murjottiin Paltamo Openin avauspäivänä

Kalle Sneck johtaa Paltamossa avauspäivän jälkeen.

Paltamo Openin aurinkoisella avauspäivänä peräti 12 pelaajaa alitti parin. Myös naisissa pelattiin hyviä tuloksia.

Gumböle Golfia edustava Kalle Sneck aloitti terävimmin Paltamo Openissa. Viisi alle parin kierroksensa kiertänyt Sneck jakoi kiitosta loistokunnossa olleelle kentälle. 

”Nyt olivat olosuhteet isossa roolissa. Baana oli niin mahtavassa kunnossa, ettei ole tällä kaudella noin hyvällä kentällä päässyt vielä pelaamaan. Väylät ja griinit olivat loistavassa kunnossa!” Sneck hehkutti.

Myös oma tekeminen ja sen kautta tullut tulos tyydytti espoolaislähtöistä Sneckiä.

”Omasta tekemisestä on pakko nostaa esille hyvä lyöminen. Se on ollut hyvää jo pidemmän aikaa. Yksikään lyönti ei  päätynyt tänään minnekään muualle, kuin minne sen kuuluikin mennä. Myös putit löysivät perille”, Sneck kertasi.

Sneckin takana onkin sitten ahdasta, kun peräti viisi pelaajaa on tuloksessa neljä alle ja Sneckistä näin ollen vain yhden lyönnin perässä. Joukossa on muun muassa kilpailun suosikkeihin kuuluvat Mikael Salminen sekä Niclas Hellberg.

Huomisesta päivästä tulee taatusti tiukempi, sillä moni vähän vaatimattomammin aloittanut pelaaja tulee nostamaan varmasti tasoaan. 

”Kyllä toiseen päivään lähdetään ihan samoilla eväillä. Nälkä pitää saada pysymään kovana. Ja toivon mukaan saataisiin upotettua muutama putti lisää, niin saisi tehtyä vähän lisää eroa muihin”, Sneck kertoi suunnitelmastaan.

Naisten puolellakin päästiin alle parin. Johtoon pelasi Karelia Golfia edustava Emilia Tukiainen, joka kiersi Paltamon kentän tulokseen kolme alle parin. Tukiaisella on kahden lyönnin kaula ennen Niina Liiasta(-1) sekä Karina Kukkosta(-1). 

Avauspäivän onnistumiset Paltamossa tuntuivat Tukiaiselta erityisen hyvältä, sillä ongelmia oman pelin kanssa on alkukaudesta hieman ollut.

”Alkukausi on ollut todella vaikeaa tiilyöntien osalta, mutta tänään oli jo helpompaa. Peli kulki muutenkin hienosti, ja meillä oli todella hauska päivä Kuitusen Annan kanssa”, kertoi Tukiainen

Kilpailun toinen päivä starttaa ensimmäisen päivän tavoin aamulla 8.00.

 

Kilpailuseuranta

 

Etsi luettavaa