Hyppää sisältöön

Paltamo Open päättyi Aleksi Myllymäen juhliin

Aleksi Myllymäki voitti Paltamo Openin. KUVA: JUHA HAKULINEN

Aleksi Myllymäki otti ammattilaisuransa avausvoiton tiistaina Kainuussa.

Kaksipäiväisenä pro-am-kilpailuna pelattu Paltamo Open päättyi tiistaina Aleksi Myllymäen voitonjuhliin. Yhteistuloksen -3 (69–72) pelannut Myllymäki kukisti tiukassa kilpailussa toiseksi sijoittuneen Juhana Kukkosen yhden lyönnin turvin. Eetu Isometsä ja Henri Lahdenperä (-1) jakoivat kolmannen sijan.

Paltamosta tullut voitto oli Myllymäelle uran avausvoitto ammattilaisena. Vuonna 2019 ammattilaiseksi siirtynyt Myllymäki kertoi voiton avaimien löytyneen tiipaikoilta.

”Aika hyvin pysyin väylillä. Kun pysyy väylillä, niin tuo Paltamon kenttä on suhteellisen helppo. Enkä tehnyt mitään isoja virheitä”, voittaja kuvaili peliään.

Nokia River Golfin pelaaja teki toisena päivänä kolme bogia peräkkäin väylillä 16–18, mutta se ei lopulta kaatanut hänen peliään.

”Onneksi sain tehtyä viimeiselle reiälle birdien”, yhteislähtökilpailuna pelatun Paltamo Openin mestari iloitsi.

Maanantain vesisateen jälkeen kilpailua päästiin pelaamaan huippuoloissa, ja kilpailussa nähtiin paljon huippusuorituksia. Mutta Paltamon kenttä piti kuitenkin lopulta huolen siitä, ettei voittotulos karannut kuin kolme lyöntiä alle parin.

Pro-am-kilpailut ovat ammattilaisgolfareille tärkeitä tapahtumia, joissa he pääsevät pelaamaan kutsuvieraiden kanssa, mutta myös taistelemaan tärkeistä euroista. Myllymäelle Pro-am-kilpailut ovat miellyttäviä kokemuksia.

”Pelaan 3–4 Pro-amia vuodessa, jos ei kisojen yhteydessä pelattavia Pro-ameja lasketa. Nämä ovat mukavia tapahtumia. Ja kun on sopivasti rahaa jaossa, niin nämä ovat myös siinä mielessä tärkeitä”, 2650 euroa voitostaan kuitannut Myllymäki korosti.

Paltamo Openin tulokset

SijoitusPelaajaSeura Tulos
1.Myllymäki AleksiNRG-3 (69-72)
2.Kukkonen JuhanaOGK-2 (71-71)
3.Lahdenperä HenriKyG-1 (71-72)
4.Isometsä EetuLeviG-1 (70-73)
5.Santala SamiHyGpar (68-76)
6.Hellberg NiclasHirG+2 (72-74)
7.Nukari TuomasTawG+2 (71-75)
8.Karlsson RasmusRuG+2 (71-75)
9.Mikkola OssiNGK+2 (70-76)
10.Ahava AnttiTawG+3 (72-75)

Lähde: Paltamo Openin tiedote

Etsi luettavaa