Hyppää sisältöön

Paige Spiranacilla on instagramissa 3,1 miljoonaa seuraajaa – Tiger Woods ja Rory McIlroy jäävät golfkaunottaren jalkoihin

Lyhyen ammattilaisuransa jo vuonna 2016 lopettanut Spiranac on sosiaalisessa mediassa lajin parissa toimivista listan kärkinimi

Olympialaisin voimistelijana tähdännyt Spiranac vaihtoi loukkaantumisen jälkeen golfiin. Menestys jäi vähiin, mutta kameran edessä pätevä, mediassa ja somessa monikanavaisesti toimivalla Spirancilla on Instagramissa 3,1 miljoonaa seuraajaa.

GolfMagic julkaisi vastikään omassa instgramissaan listan kymmenestä seuratuimmasta golfarista. 

Sijoilla 2-10 on yhdeksän miestä, joista Rickie Fowleria lukuunottamatta muut ovat voittaneet majorin. Tiger Woods on hänelle epätavallisella toisella sijalla, Rory McIlroy ainoana eurooppaisena kolmantena.
Yli kolmen miljoonan seuraajan pääsee vain ykkönen, 27-vuotias Paige Spiranac.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Paige Spiranac (@_paige.renee) jakama julkaisu

Kroatialaiset sukujuuret omaava Spiranac on syntynyt ja asunut koko ikänsä USA:ssa. Lapsena hän harrasti aktiivisesti voimistelua, jossa tavoitteeksi nousi olympialisiin osallistuminen. Polvivammat katkaisivat uran jo 12-vuotiaana, jonka jälkeen hän pisti tarmonsa golfiin.

Kohtuullista parempaa menestystä tuli highschoolissa ja myöhemmin yliopistossa. Ammattilaiseksi siirryttyään Spiranac huomasi varsin nopeasti, että kyvyt eivät yksinkertaisesti riitä minitoureja korkeammalle. Hän voitti minitourilla yhden kisan, mutta lopetti huipun tavoittelun jo vuoden 2016 loppuvaiheilla

Kaunis, edustava ja ulospäin suuntauntunut Spiranac sai huomiota mediassa menestystään runsaammin pääseten muun muassa Sports Illustraredin uima-asunumeroon ja Golf Digestin kanteen. 
Spiranac on viimeisten vuosien aikana toiminut moninaisesti median parissa,  kirjoittanut kolumnia Golf Magazineen ( Golf),  toiminut golfohjelmissa juontajana sekä mallina.

Yhteistyösopimukset lukuisten merkittävien yritysten kanssa, sekä aktiivinen osallistuminen golftapahtumiin, pro-ameihin jaa hyväntekeväisyysprojekteihin ovat pitäneet Spiranacin nimen ja päivitykset kuvineen sosiaalisessa golfia seuraavien mielessä. 

Golfin miespuoliset megatähdet ovat listalla Spiranacin takana, eikä kymmenen joukossa ole muita naisia

Golfin miespuoliset megatähdet ovat listalla Spiranacin takana, eikä kymmenen joukossa ole muita naisia

Kuvakaappaus GolfMagic Instagram

Paige Spiranac, instagram

Etsi luettavaa