Hyppää sisältöön

Päättyikö nolo golfpallojen markkinointiyritys Augustassa golflegendan pojan porttikieltoon?

Wayne Player piti käsissään pallopakettia Augustan ykkösteellä

Wayne Player ei kerännyt faneja mainostettuaan isänsä Gary Playerin käyttämää pallomerkkiä Augustana

Yrittikö Gary Playerin poika Wayne hyödyntää härskisti Lee Elderin hetkeä Augusta Nationalissa Masters Tournamentin avauspäivänä, kun Elder kutsuttiin kilpailun kunnialähtöön Playerin ja Jack Nicklausin rinnalle?

Tätä mieltä on moni sosiaalisessa mediassa Waynen tempauksesta tyrmistynyt ihminen.

Tapahtui seuraavaa: Augusta Nationalin puheenjohtajan Bill Paynen pitäessä puhetta pyörätuolissa istuneelle Elderille, ensimmäiselle mustalle pelaajalle Augustan historiassa, Elderin takana valkoisessa caddie-haalarissa seissyt Wayne Player piteli kameroiden edessä kädessään kolmen pallon pakettia.

Monen mielestä kyseessä oli paha arviointivirhe, mikä saattaa johtaa siihen, että Wayne Playeriä tuskin enää nähdä Augusta Nationalissa.

Tuoreeltaan Wayne Playerin tempausta kritisoi hänen veljensä Marc Player. Nyt moittijoihin on liittynyt myös isä-Player.

Pitkän hiljaiselon jälkeen Player myönsi sunnuntaina WFAN-radiokanavalla, että Wayne teki väärin eikä toiminut kovinkaan älykkäästi.

”En usko, että hän teki sen pahuuttaan”, Gary Player sanoi. ”Hän vain halusi ilmaista kavereilleen, että isäni pelaa näillä palloilla. Ja uskon, että hänen ystävänsä eivät uskoneet asiaa, koska palloa löydy vielä markkinoilta.”

”Sanoin Augustalle, että pojan täytyy kärsiä rangaistuksensa. Jos hän tekee jotain väärin, ettekä enää halua nähdä häntä täällä, antakaa hänelle porttikielto. Näin sen täytyy mennä”, Player kertoi.

Playerin käyttämä pallomerkki on OnCore. Yhdysvaltalaismerkki valmistaa premium-palloja, ja Gary Player on ollut merkin brändilähettiläs vuodesta 2019 saakka.

Yritys itse sanoutui jo aiemmin irti Wayne Playerin toiminnasta seremonian aikana toimitusjohtajansa Keith Blakelyn suulla.

”Emme pyytäneet tai ohjanneet herra Playeriä pitämään pallopakettiamme näkyvillä seremonian aikana ja olemme pahoillamme, jos hänen toimintansa aiheutti pahaa mieltä tai häiritsi mahtavaa tunnustusta Mr Elderille”, Blakely pahoitteli.

Wayne Playerin tuotesijoittelun tai sissimarkkinoinnin tahattomuudesta jokainen voi tehdä päätelmät oheiselta videolta.

Etsi luettavaa