Hyppää sisältöön

Ota oppia Sanna Nuutisen svingistä ja maailmanlistan ykkösen naruhyppelystä

Sanna Nuutiselle avautuu mahdollisuus taistella voitosta Italian avointen päätöskierroksella

Katselemallakin oppii ja innostuu. Sanna Nuutinen kehittää svingiään tulevaan kauteen sisähallissa. Jin Young Ko puolestaan lämmmittelee naruhyppelyllä, joka on uudenvuoden lupauksia tehneille yksi tehokkaimmista treeneistä.

Ulkona pelaaminen on Suomessa ainakin hetkellisesti jäissä kylmien ilmojen vuoksi. Golfissa kehittymisen sekä liikunnan kannalta mahdollisuuksia sisätiloissa tekemisen osalta on kuitenkin rajattomasti. 

Sanna Nuutinen päivitti instagram-tililleen svingivideon Malmin Green Golfista, jonka omistaja Seppo Pulkkanen sai kauden 2020 päätteeksi PGA Suomi -palkinnon pitkäaikaisesta työstä kotimaisten ammattilaispelaajien hyväksi.

Nuutinen on viimeisten kolmen vuoden aikana  noussut tulosten ja svingin osalta aivan uudelle tasolle Season Golf Academyn  David Silvan valmennuksessa.

Pitkäksi ja raamikkkaaksi pelaajaksi Nuutisen svingi on erittäin kompakti ja pelkistetty.  Helposti toistettavan oloinen, jossa tarkoituksellisesti pallon lentokaareen on haettu Nuutisen kuvaaman mukaan ”kahden metrin stock-fadea”.

Tätä videota kannattaa katsoa pidempäänkin,  vaikka oma svingi poikkeaisi peruspalikoiltaan huomattavastikin.

Vakaa alkuasento, liikkeelle lähtö ja hyvän fysiikan myötä tulevat luonnolliset kiertymiset saattavat tuoda oivalluksia omaan svingiin.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Sanna Nuutinen (@sannan_uutinen) jakama julkaisu

Korean 25-vuotias Jin Young Ko pelasi koronapandemian johdosta vain neljä kisaa LPGA Tourillla viettäen enimmän osan vuodesta kotimaassaan. Kon ruuti oli kuivaa kauden kahdessa viimeisessä kisassa. US Openissa hän oli toinen, Tour Championship joulun alla päättyi Jin Young Kon näytösluonteiseen ykköstilaan  Tour Championshipissa.

Niin huipuille kuin amatöörigolfareille yksinkertaiset lämmittelyt ja fysiikkatreenit ovat mainio startti raskaampien harjoitusten tai  lajiharjoittelua edeltävinä rutiineina. 
Ko antaa omalla instagram-tilillään mallituksen siitä, kuinka hän hakee lämpöä, kropanhallintaa ja rytmiä naruhyppelyn avulla.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön 고진영 Lpga player (@jinyoungko_official) jakama julkaisu

Etsi luettavaa