Hyppää sisältöön

Osallistu Masters-kisaamme Facebookissa – kuka heistä pelaa parhaiten?

Kuka heistä sijoittuu korkeimmalle Masters Tournamentissa? Käy veikkaamassa Facebookissa ja osallistut arvontaan.

Huomenna se alkaa, The Masters Tournament. Golfkauden avauksen kunniaksi järjestämme facebook-kisan, jossa voit voittaa upeita palkintoja.

Masters Tournament on varma kevään merkki. Kauden ensimmäinen major-turnaus käynnistyy huomenna torstaina, ja sen jälkeen alkaa monella golfarilla orientoituminen alkavaan golfkauteen.

Sen kunniaksi järjestämme Facebookissa mahtavan Masters-kilpailun. Kisassa voit voittaa itsellesi mahtavia palkintoja, jotka tuottavat sinulle suurta iloa alkavalla golfkaudella.  Tarvitset vain hieman golftietätymystä ja arpaonnea.

Tehtävänäsi on veikata, kuka seuraavista pelaajista sijoittuu korkeimmalle tämänvuotisen Masters Tournamentin tulosluettelossa. Kaikki neljä ovat vanhoja mestareita, joilla on onnistuessaan mahdollisuus voittaa koko kilpailu.

1) Tiger Woods 

Tiger Woods on tehnyt upean paluun kilpakentille lukuisten eri loukkaantumisten ja yksityiselämän ongelmien jälkeen. Esiintymiset tänä vuonna kilpailuissa ovat olleet suorastaan vakuuttavia.

Miehellä on nykypelaajista eniten voittoja kisassa (4), joten hän tietää myös teoriassa, kuinka palloa pitää taivutella Augusta Nationalin väylillä. Edellisestä voitosta on tosin jo 13 vuotta aikaa.

Ääni Tigerille: 

2) Phil Mickelson

Kolme Masters-voittoa urallaan napannut Phil Mickelson on jälleen iskussa. Siitä osoituksena voittoa Meksikon WGC-kilpailussa kuukausi sitten.

Mickelsonin eduksi voidaan myös laskea se, että hän pelaa vasemmalta puolelta. Augusta National suosii perinteisesti vasemmalta puolelta pelaavia.

Ääni Philille: 

3) Bubba Watson

Phil Mickelsonin tapaan vasemmalta puolelta lyövä Bubba Watson on todellinen Masters-mestari, sillä hänen 11 PGA Tourin voitosta on tullut peräti kaksi Masters Tournamentista.

Watson on noussut jälleen huipulle, sillä hänellä on tältä vuodelta jo kaksi PGA Tourin voittoa. Tuleeko kolmas tällä viikolla?

Ääni Buballe: 

4) Sergio Garcia

Sergio Garcian pitkä ura palkittiin vuosi sitten, kun ikuinen major-kakkonen nousi vihdoin arvoturnausvoittajaksi Augusta Nationalissa.

Espanjalainen otti kisan jälkeen Masters-voitostaan kaiken irti. Häitä vietetiin Masters-teemalla ja hiljattain syntynyt tytär sai nimekseen Azalea, kuuluisan Masters-kentän 13. reiän mukaan.

Ääni Sergiolle: 

 

Näin osallistut kilpailuun:

Käy antamassa ääni suosikillesi täällä. Voit osallistua kisaan joko klikkaamalla suosikkisi Facebook-ikonia tai vastaamalla kommenttikenttään. Huomioithan, että huomioimme vain yllämainituille neljälle pelaajalle annetut äänet.

Arvomme neljä palkintoa kaikkien oikein vastanneiden kesken. Mikäli paras sijoitus jaetaan usean pelaajan kesken, osallistuvat kaikki kyseisiä pelaajia veikanneiden kesken.

Kilpailu päättyy torstaina 5.4. klo 16 ja arvonta suoritetaan tiistaina 11.4. Voittajille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti.

Palkinnot

1. Lahjakortti Golf Sky -välineliikkeeseen (100 euroa).

2. Lahjakortti Golfreseptin golfmatkaan (100 euroa).

3. Kaksi osallistumista GoGolfin tapahtumiin kaudella 2018.

4. Kaksi vapaavalintaista green feetä GoGolfin verkkokauppaan kaudella 2018. 

Facebook ei ole mukana kilpailussa. Onnea kisaan!

Etsi luettavaa