Hyppää sisältöön

Onko Nacholla huomenna supreme päivä?

Nacho Elvira hakee ensimmäistä voittoaan European Tourilla.

Espanjan Nacho Elvira lähtee huomenna kahden lyönnin johdossa päätöskierrokselle. Hänellä on mahdollisuus ottaa uransa ensimmäinen voitto European Tourilla.

Espanjalaisella Nacho Elviralla on neljä voittoa Challenge Tourilta, mutta ei yhtään pääkiertueelta. Huomenna 32-vuotiaalla on mahdollisuus muuttaa tilastoja, sillä hän lähtee Maybank Championshipin päätöspäivään kahden lyönnin johdossa.

Kaiken lisäksi Elviralla on hyvä imu päällä, sillä viikkoa sitten Qatarissa hän sijoittui toiseksi – joskin kahdeksan muun pelaajan kanssa. 

Malesiassa Elvira on kolmen kierroksen jälkeen yhteistuloksessa -13 (65-72-66). Hän oli kierroksen jälkeen tyytyväinen peliinsä ja varsinkin viheriötyöskentelyyn.

”Pelaaminen oli tänään rankkaa kuumuuden ja kosteuden takia. Olin kärsivällinen, ja se palkitsi lopulta”, Elvira totesi.

”Olisi hienoa aloittaa (voittaminen European Tourilla) täällä, mutta en ajattele sitä nyt liikaa. Katsotaan, mitä huominen tuo tullessaan.

Päätöskierrokselle Elvira saa seurakseen Scott Hendin (-10) ja David Lipskyn (-11), joilla molemmilla on kaksi voittoa kiertueelta.

Kisan suomalaiset Tapio Pulkkanen ja Mikko Korhonen karsiutuivat jatkosta tuloksella +3.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa suorana Viasatilta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa